Добрич настръхна! Педофил се гаври с 8-годишно дете

0
30
374891
Сподели новината.

Мъж е задържан за блудство с 8-годишно момиченце в Добрич, съобщава Про Нюз Добрич.

Малката Ева е изчезнала около 13 часа в сряда. След издирване, тя е открита в 10 часа на 4 август.

 

Първоначалните данни са, че в сряда следобед Ева и двете й сестри излезли да играят навън. Те живеят в района на „Христо Ботев“, а майката работи в Албена до 16,30 часа.

На своя глава децата са излезли и са отишли на пързалката през магазин в центъра на града. По някое време средното по възраст дете изчезнало. Другите две се прибрали вкъщи и споделили на майката, която подала сигнал в полицията.

На 4 август сутринта, около 10 часа, детето е намерено пред подлеза до „Бакарди“ на входа на градския парк “Свети Георги”. Веднага е освидетелствано. Установени са травми в областта на половия орган, но към момента съдебният лекар не може да прецени в резултат на какво са получени.

Не е изключено и да са в резултат на някакъв удар, посочиха от прокуратурата. И уточниха, че към момента няма необходимия обем от доказателства, който да даде категорично заключение. Това е съвсем първоначална информация.

Полицията продължава да работи с детето. Включително и специалисти от Центъра за психично здраве. По негови обяснения някакъв мъж, който до момента, не е установен, го е завел в необитаема сграда. Не е ясно какво се е случило по-нататък.

Камери на съседни заведения са заснели мъжа и детето. Той вече е задържан. Изясняват се допълнителни подробности по случая.

Към момента от прокуратурата отказват повече данни по случая. Очаква се в събота сутринта да бъде даден брифинг с повече подробности.

--------------------------

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here