Добра новина за шофьорите в Стара Загора

0
20
991 ratio shofior kola magistrala
Сподели новината.

По повод празничния 22 септември – Ден на независимостта на България, старозагорците и гостите на града ще паркират в зелена зона без заплащане, съобщава пресцентърът на местната администрация. Таксуването ще бъде възобновено утре като работното време се връща към обичайното – от 8 до 18 часа.

Днес Стара Загора ще отбележи 114 години от обявяване на българската независимост с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът ще започне в 10:30 часа в парк „Александър Стамболийски“ (Алана).

От 11:00 часа на мястото ще започне празничен концерт на творчески формации към Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“. В 11.30 часа, на площада пред Община Стара Загора ще се изявят танцовите формации на Народно читалище „Настроение 2017“.

От общинската администрация отправят покана към старозагорци да се включат в тържествения общоградски ритуал и да се преклонят пред паметта на загиналите за свободата и независимостта на България. Организатори на тържествата са Община Стара Загора и Втора Тунджанска механизирана бригада.

--------------------------