Чутовен скандал! Илиян извади брутални компромати срещу Джулиана Гани (АУДИО)

0
271
Ilian djuliana
Сподели новината.

Съпругът на Джулиана Гани наруши мълчанието си и публикува във Facebook дълъг пост, с който разказва своята гледна точка на нещата. Фитнес инструкторът пише, че се е опитал да запази мълчание, но всички нападки и коментари по него адрес са сложили край на неговото въздържание от сканадала, който се завихри.

Ето какво написа Илиян Найденов, без редакторска намеса:

Моето мълчание свършва днес! Заклевам се, господ ми е свидетел, че опитах да стискам зъби и да поема този удар, но сега смятам че излагайки истината на показ ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, защото убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се налага да показвам истинското лице на жената, родила това прекрасно дете. Бях готов да замълча докрай и да спестя всичко, а в замяна исках единствено да постъпим като добри родители и да отделим енергията си в грижи, а не в тичане по съдилища и медии.
Сега обаче, когато нямам никакъв друг избор, трябва да започна да говоря! Имам много какво да кажа. Знам и последствията! Вече ме заплашиха с тях. Душата ми обаче стене и не мога да живея този ад повече. Ще започна да публикувам неща, събирани с месеци и с основна цел да запазя здравето и живота на мен и детето си! Сигурен съм колко преувеличено ви звучи сега, но когато изслушате, изгледате и прочетете всичко, ще разберете колко трудно взех решението да говоря!
Историята е достатъчна за поне два вулгарни романа и затова ще започна от някъде, пък с дните и месеците ще ви показвам още… на парче!
За начало отговарям на основните няколко въпроса от последната седмица!
1. Джулиана Гани заяви, че е в Кан по работа, което НЕ Е ВЯРНО, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното заминаване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на почивка!
2. Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове в гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и не се публикува. В неделя беше във Велинград. С майка си. В понеделник се видяхме при адвоката ми с огромна молба от моя страна да се споразумеем в полза на детето. Тогава и предложих да дойдем ЗАЕДНО към Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше уговорка да преспи в апартамент нает от AIRBNB, но не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел! Изяснявам, че за периода от прибирането и в петък сутрин до вчера Джулиана не е направила НИТО ЕДИН ОПИТ да дойде и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато заяви в инстаграм, че изродът Илиян Найденов не я допуска до него от дни!
3. Чатовете! Никога не съм давал личният си адрес в гр.София на въпросното момиче, което аз лично смятах за момче и фейк провокация, докато пишех глупости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, така мислех! НИКОГА не съм писал, че каня когото и да било в НАШЕТО ЛЕГЛО и НАШИЯТ ДОМ! Това беше абсолютна лъжа! Ако има такова нещо в тези чатове нека бъде показано, НО НЯМА!
4. НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ СЕКС С ДРУГА ЖЕНА ОТКАКТО СЪМ С ДЖУЛИАНА ГАНИ! Не само в брак, а изобщо! Никога! За съжаление обаче не мога да кажа същото за нея и именно от тук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз да осигуря своята безопасност, защото както ми беше казано не веднъж – проговоря ли с имена, никой не може да гарантира какво ще ми се случи! Ще завършва само с това, че за всяка своя дума от сега нататък РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще премина и детектор на лъжата!
Мълчах достатъчно! Сега е време да говоря. Ще говоря дълго и ще изваждам на показ истината парче по парче! Ден след ден! Ако някой от вас си помисли, че съм спестил нещо – така е! Най-ужасните неща все още пазя в тайна и ще използвам в съда, за да защитя и опазя бъдещето на детето си! Не искам да ходи в интернат! Прости ми, Боже, че публикувам това! Бих умрял, но ще опазя Давид!
НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ В ИНТЕРНАТ! МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ!
ДОБАВКА: Тези записи са от преди повече от месец! Причината за поведението е скандал заради друг мъж!

АУДИО МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ ТУК

 

 

--------------------------