сряда, април 17, 2024

Човешка драма в Испания

Date:

Сподели новината.

Двама мъже на 19 и 52 години бяха осъдени на първа инстанция от съд в Навара (Испания) по обвинение в изнасилване на 16-годишно момиче.

Двете престъпления, извършени независимо едно от друго в разстояние на няколко часа, се случили в един и същи ден. И двамата извършители се възползвали от пияното състояние на тийнейджърката, информира “La Vanguardia”.

 

Двата случая са от януари м.г. Първото посегателство срещу момичето било извършено около 18:30 в парк от неин състудент. По това време тя била в компанията на обвиняемия и още двама души – момче и момиче.

По-късно двамата останали сами и 19-годишният младеж, възползвайки се от пияното състояние на момичето, започнал да я опипва и целува.

После започнал да я съблича и накрая тя била принудена да му прави орална любов. Вследствие на нападението непълнолетната започнала антибиотична терапия, като получила и наранявания по интимните части.

След преживения ужас момичето потърсило помощ от 52-годишен мъж, неин познат, когото помолила да я закара вкъщи. Когато стигнали на паркинга пред дома на момичето, мъжът също започнал да я опипва и целува, като подобно на първия случай се възползвал от нетрезвото ѝ състояние.

19-годишният получи на първа инстанция 2-годишна присъда за престъпление за сексуално посегателство, ограничителна заповед за период от 4 години, пробация, и освен това трябва да изплати 16 000 евро на жертвата за причинени морални щети.

52-годишният пък бе осъден на една година лишаване от свобода, и една година пробация, както и задължение да изплати обезщетение от 600 евро за неимуществени вреди.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Брутално зверство в Германия: Баща инжектира детето си с живак за наказание

Баща инжектира живак в краката на едногодишната си дъщеря, за...

Касапница в училище в Австрия! 13-г. нападна съученик с ножица в главата

Кървава драма се разигра след часовете в училище. 13-годишен...

Пак се прочухме: Спипаха нашенци в Бавария със злато за милиони

Двама български граждани са задържани в Германия заради контрабанда...

Българи извършиха смайваща кражба в Англия

Българи откраднаха около 50 млн. паунда от социални помощи...