Сподели новината.

Шумово замърсяване, надвишаващо допустимите норми в солидна част от плажа в Слънчев бряг. Това констатираха след полунощ от РЗИ- Бургас с шумомери. Среднощната акция се ръководеше от ръководителя Георги Паздеров. Заваляха актове. Сред нарушителите се оказа оборотната дискотека Бедрум. Тя е собственост на известния бизнесмен Веселин Борисов, посочван за близък до Радостин Бързанов- Слънцето. Той пък бе довереник на широко известни лидери на групировката ВИС от близкото минало.

Подобни инспекции ще продължат цяло лято, обещаха от РЗИ. Не било изключено и да се запечатват обекти. Очакваната визита на вътрешния министър Валентин Радев и вицепремиера Валери Симеонов не се състоя. Или поне докъм 3 часа след полунощ.

В и около нощните заведения по плажната ивица в курорта имаше и масови полицейски обиски за наркотици. Употребата на упойващи вещества е пословична по това време на денонощието и в определени увеселителни заведения. Легенди се носят за създадената организация и генерираните печалби.

Uniconbg.com