събота, юни 15, 2024

Черноморец спечели благотворителен турнир! Константин Бачийски награди призьорите

Date:

Сподели новината.

Черноморец спечели благотворителния турнир “Има как да помогнем”, проведен в Айтос. “Акулите” се спечелиха финала срещу Балкан Прилеп с 6:3. Третото място бе заето Вихрушките (Айтос), победил с дузпи Куците магарета, които останаха на четвърта позиция. Медиен партньор на събитието бе KotaSport.com.

Призьорите бяха наградени от кандидата за народен представител Константин Бачийски. Именно по негова инициатива бе проведен и самият турнир. Политикът е известен със своята социална дейност, като постоянно подпомага различни обществени инициативи. Малко известен факт е, че той практикува бойни спортове, като в момента тренира бразилско джиу-джицу.

“Продължавайте да тренирате, момчета. Спортът е здраве. Както се казва – здрав дух в здраво тяло. Знам колко е важен спортът за изграждането на една личност. Спортът възпитава” – по този начин Константин Бачийски се обърна към участниците в благотворителния турнир.

В крайна сметка всички се обединиха около мнението, че няма значение кой е победител в надпреварата. Важна е каузата, а тя бе да се помогне финансово за животоспасяващо лечение на Ибрям Тахир. Събраната сума от турнира бе малко над 1500 лева.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Ужас край Омуртаг: Автобус с деца от Добрич катастрофира

Автобус с деца от Добрич катастрофира на територията на...

Страшна трагедия с 15 -г. момиче край Пазарджик

Непълнолетно момиче се e удавило след падане в напоителен...

Кървава трагедия почерни Пловдивско, станалото потресе всички

Смъртоносна катастрофа в Пловдивско. Минути след 9 ч. вчера...

ГЕРБ печели изборите, битка за второто място

ГЕРБ-СДС е големият победител изборите за национален и европейски...