събота, април 13, 2024

Бунт в Германия заради загиналия българин Рефат! Хиляди окупираха завода Thyssen Кrupp

Date:

Сподели новината.

Голям протест се провежда в момента в градчето Дуисбург в Германия заради починалия Рефат Сюлейман. Близки, приятели и колеги на пловдивчанина са се събрали пред завода Thyssen Кrupp, където на 17 октомври бе открито тялото му, съобщава trafficnews.bg

Според аутопсията, 26-годишния Рефат се е задушил с лепкава субстанция, докато е почиствал басейн, дълбок няколко метра. Все още няма доказателства за намеса на други лица, а обстоятелствата ще бъдат разследвани допълнително, съобщиха от местната полиция.

 

Загиналият, който работил към подизпълнител на обекта, беше в неизвестност от 14 октомври, а тялото му бе открито четири дни по-късно.

Мащабна издирвателна операция с полицейски хеликоптери, лични кучета за проследяване, дронове и подкрепата на охраната на завода първоначално беше неуспешна. В понеделник вечерта тялото е изплувало на повърхността, когато служители са напълнили басейна.

Въпреки изявлението на полицията, близките на Рефат продължават да твърдят, че има намеса на друго лице, и смятат, че е бил убит. По тази причина стотици близки, роднини и приятели излязоха пред фабриката. Те настояват за повече информация по случая.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Пак се прочухме: Спипаха нашенци в Бавария със злато за милиони

Двама български граждани са задържани в Германия заради контрабанда...

Българи извършиха смайваща кражба в Англия

Българи откраднаха около 50 млн. паунда от социални помощи...

Испания се отказва от “златните визи”

Испания ще премахне програмата за т. нар. "златни визи",...

Зaщo Гepмaния cĸopo мoжe дa нe e иĸoнoмичecĸa cилa №1 в Eвpoпa

Cвиĸнaли cмe дa миcлим зa Гepмaния ĸaтo зa нaй-дoбpe...