Брутална касапница в село край Враца

0
458
politsia 3
Сподели новината.

Четирима от близките на жестоко заклания Венцислав, известен като Вени Лудия, искат по 200 бона кръвнина. Окръжният съд във Враца прие исковете им и даде ход на делото за убийството на 40-годишния мъж от белослатинското село Търнава, пише „Монитор“.

Срещу 26-годишния Анатоли и 18-годишния Митко е повдигнато обвинение за жестоко убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин.

На 5 август миналата година двамата срещнали Вени Лудия в парка до църквата в село Търнава. Тримата отишли в мазето на закрито местно училище, за да пушат трева и да пият бира.

Без причина Вени Лудия отправил обидни думи към Митко. Това ядосало младия му съселянин и той му отвърнал с юмручен удар в лицето, вследствие на който Вени паднал. Нанесъл му още няколко удара, след което взел тротоарна плочка. С нея продължил да го бие по главата.

След като престанал да го удря, Митко казал на Анатоли да пререже гърлото на Вени. Анатоли заклал Вени, след което Митко грабнал ножа и започнал да ръга Лудия по цялото тяло. Накрая отрязал пениса му и го заврял в гърлото му. След това Митко счупил ножа, като острието пъхнал под ламперията на изоставената сграда, а дръжката изхвърлил в близкия геран.

Окървавеният труп на Вени Лудия бе намерен на следващия ден, а полицията разкри буквално за часове гнусното убийство.

Направените експертизи показаха, че и двамата касапи са били дрогирани и пияни. По искане на защитата делото ще премине по общия ред с призоваване на всички свидетели и вещи лица, включени в списъка към обвинителния акт.

Съдът насрочи следващото редовно заседание по делото да бъде на 27 юли.

--------------------------