Сподели новината.

Членът на британския парламент от консервативната партия Бен Брадли предложи да се въведе принудителна кастрация за бедняците и безработните, които години наред живеят със социални помощи.Това се отнася най-вече за ромското население. 28-годишният Брадли, който наскоро зае поста заместник-председател на партията, милосърдно предложи операцията вазектомия да бъде безплатна.

Предложението си той представи в статия за портала BuzzFeed, подчертавайки, че „страната е потънала в море от бедняци-готованци“, при това безработните раждат по 4-5 деца, а семействата с високи доходи само едно или две. „Това е просто ужасно, че има семейства, чийто съвкупен доход значително надвишава средния, само защото те имат по 10 деца. Простете, но колко деца да имате си е само ваш избор. Щом не може да ги издържате – престанете да раждате.

Вазектомията трябва да е безплатна. Стотици семейства във Великобритания получават за сметка на социални помощи над 60 000 британски лири годишно, при това без дори да си мърдат и пръстта, само раждайки деца“, пише британският парламентарист. Впоследствие статията бе изтрита, а политикът трябваше да поднесе извинения. Британското общество се скандализира от предложението му, а политическите му опоненти – лейбъристите – незабавно се възползваха от ситуацията и напомниха какви чудовища в момента са зад волана в Лондон.

UNICONBG.COM

Реклама

11 КОМЕНТАРИ

  1. В България кога бе драги ми “политици”?!??

  2. Има и друго решение, да не се плащат детски надбавки, за повече от три деца.

  3. То и Англия няма да го направи, бре госпожо! Не четете ли?

  4. Много правилно предложение.Циганите са по веселбите,ядене,пиене ,чукане без предпазване и раждане! Противни са!

  5. как само анонимно си споделяте омразата за ромите но тази злоба един ден ще се исипе врху вас като оная случка съ влака

  6. Това е фалшива новина… Потърсете и вижте дали този политик съществува…

  7. Не може да живеш в къщичка от кашони и да народиш деца дори на които не помнят имената им!

  8. Мисля че варианта помощи до три деца,ще сработи!Икономиите да се дават на български майки за три деца!А помощ за безработен един родител,не може цял живот и двамата да се издържат от системата!Съответно и да им се осигури работа ,с възнаграждение равно на помощта в сферата на чистотата и поддръжката зелените площи.Почасов ниско квалифициран труд в полза на обществото.мисля ,че макар и бавно нещата ще се случат!

Comments are closed.