Сподели новината.

В деня, когато се получават пенсиите, кюстендилци от третата вързаст извиха опашки и пред тото пунктовете, за да опитат шанса си за джакпот от близо 3 млн. лева. Наложи се по сигнал на кмета на града Петър Паунов да бъде изпратена полиция пред обектите на Тотализатора, за да се създаде ред за влизане и изчакване.

От рано опашките бяха пред банковите клонове, както и пред входа на „Български пощи“, за да получат пенсията си. След това – и пред тотопунктовете.

Кметът на Кюстендил Петър Паунов предупреждава, че част от пенсията може да отиде за санкция, ако не се спазват ограничанията при колективно чакане на опашки – или, не дай Боже, за лекарства, ако някои от запалените тотаджии се зарази с КОВИД-19

Днес следобеда се очакват резултатите от теста за корона вирус за 30-те души персонал и 59-та от дома за хора с умствена недостатъчност в с. Преколница. Както Kmeta.bg писа, домът е под пълна карантина след установени в понеделник 4 положителни проби на гл. счетоводител, две медицински сестри и на психотерапевт от персонала. Междувременно са прави тестуване на персонала на всички социални домове в общината, на екипите на социалния патронаж, на центровете от семеен тип, обяви кметът Паунов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля оставете вашият коментар!
Моля оставете името си тук