Български тираджия предизвика възторг в Германия

0
46
pazardzhishki tiradzhiia predizvika 607
Сподели новината.

Български тираджия предизвика възторга на свой колега, случайно засякъл го на аутобан 94, свързващ Мюнхен с Пасау. Причината? – ликовете на Левски и Ботев, изрисувани на каросерията на камиона му, пише Глас нюз бг.

„БРАВО, Колега! Напълни ми душата!“, пише Иван Георгиев във Facebook, а от коментарите под поста му става ясно, че пазарджиклията е направил впечатление и на други негови колеги:

 

„Аз съм карал зад него в Бг от Видин. Тогава и аз му се кефих“, пише един от тях.

И докато патриотичният пост събираше лайкове и адмирации, се включи и синът на тираджията – Илия Д. Кочев, който с гордост обяви, че всички ремаркета на баща му са облепени с ликовете на националните ни герои.

„Истински патриот! Бъди жив и здрав и още хиляди безаварийни километри, колега!“, пожелават на пазарджиклията тираджии. А друг заключава:

„Това е много хубаво и се радвам, че много го подкрепяме! Но защо само тук във Фейсбук, защо не и в живота, защо не и по улиците… Защо не сме единни, все пак тези хора и много други знайни и незнайни са водили битка не само за тях, но най-вече за поколението… Само ние можем да променим бъдещето си, те са го доказали, а ние сме свидетели…“

--------------------------