Бачийски обяви мащабен проект за изборите(снимки)

0
44
327148507 1576060916134797 1658719416753450986 n
Сподели новината.

С широка антикорупционна коалиция „Продължаваме промяната“ ще се яви на предсрочния парламентарен вот, също и на местните избори тази година. Ще имаме собствена кандидатура за кмет, но още е рано, каза в Бургас депутатът Константин Бачийски. Според Христо Симеонов като депутати са работили за икономическото развитие на региона и за деполитизацията в училище.

 

България се намира в политическа криза, а за излизане от тази ситуация е нужно да привлечем партии и организации, които сме припознали като идентична ценностна система като нашата, посочи депутатът от „Продължаваме промяната“ Константин Бачийски.

 

„ПП ще създаде широка антикорупционна коалиция, която ще обхваща не само партии, но и граждански организации. Те са се определили от коя страна на „барикадата“ стоят, дали от страната  на доброто или от страната на едни порочни практики, които се случваха не само през последните 10-12 години, но и през последните 30 години от управлението на България. Не само на национално ниво, но и на местно ниво ще привличаме партии и организации, които ще се присъединят към тази антикорупционната коалиция за да изкараме България от положението, в което се намира.

 

Колегите от ГЕРБ свалиха последното редовно правителство миналата година. Както видяхме през цялото това време те не можаха да направят работещо управление

 

По отношение на местните избори през есента ще имаме кандидатура за кмет на Бургас. Смятаме, че Общината не се управлява по оптималния начин, а коалицията ПП има какво да допринесе за развитието на региона.

 

След 7-8 години битка с управляващите от ГЕРБ за запазване на летището в Равнец днес разбрах най-накрая, че те припознаха идеята за това летище. През 2019 година водихме битка това летище да се запази. Беше спряно превръщането му във фотоволтаичен парк с 40 работни места, вместо индустриална зона със собствено летище с потенциал за около 8000 нови работни места.“, каза Бачийски, който определи като лична своя победа, че е бил част от екипа, който е включил в българо-турски меморандум разширението на ГКПП „Малко Търново“ и стартиране на проучванията за разкриване на нов граничен туристически пункт в Резово.

 

Според депутата Христо Симеонов ще се търсят пресечните точки с останалите партии и граждански организации, а в листите за парламентарния вот ще влязат хора, които са се доказали с дела, а не с приказки:

 

„Ние сме готови да работим и да си сътрудничим с всички организации, които под една или друга форма са си поставили за цел да борят този модел, който в последните 12 години доведе страната ни до това, всички ние да се усещаме в една тотална зависимост един от друг от партии, от движения, от задкулисие. Затова ние решихме, че в настоящето Народно събрание, това което все още съществува и предстои да бъде разпуснато.  Ние не можахме да съставим такова мнозинство, което да се противопостави на този модел и да продължи реформите. Тръгнахме по нов път, да обединим добрите, които в момента предлагат един нов път на една справедлива България, пътя на една правосъдна система, която трябва да бъде реформирана.

Искаме да видим една просперираща България, която да има възможност да задържи своите образовани, позитивни и иновативни хора, които да ни подкрепят на предстоящите избори“, каза още Христо Симеонов.

--------------------------

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here