Сподели новината.

Топновинарката на Нова тв Ани Салич се е разделила и с последния си мъж, твърди „България Днес“, позовавайки се на нейни познати. Журналистката превъзмогна развода с дългогодишната си половинка Бранко Салич и за повече от година се радваше на ново мъжко внимание. Тайнственият господин, с когото Салич изкарва свободните си дни, изглеждаше малко по-възрастен от нея, а двамата често се
държаха за ръце на разходка в Борисовата градина.

„Ани беше обгрижвана като принцеса -след всяка по-късна емисия новото й гадже я взимаше с БМВ-то си и я прибираше“, коментират клюките в нюзрума от телевизията.

Според приятелки на Салич, тайнственият й приятел търгувал с валута и никак не бил беден. Ани обаче не искала да се впуска в сериозни връзки, тъй като съвсем скоро официално се разведе със съпруга си Бранко Салич. Самата говорителка отказва да коментира личния си живот.

Новинарката е решила да изкара коледните и новогодишните празници в Благоевград с роднини и приятели. Двете й деца също ще бъдат с нея.

„Може и да попътуваме, времето ще е прекрасно“, коментира Салич идеята си да не се съобразявас мъж именно на рождественските празници.

Иначе в Нова телевизия новинарката продължава да е номер 1. Дните, в които тя е на екран, имат най-висок рейтинг, а Салич отдавна е доказала не само професионализма си, но и бързото влизане в суперформа, в каквато и в момента е тя.

„Отслабнах с 10 килограма, стегнах си и кожата на лицето. Грижа се за себе си, все пак хората виждат първо лицето ми, а после чуват какво им говоря“, казва Салич, на която никой не може да даде годините.