четвъртък, май 9, 2024

Кошмар за голям роден актьор! COVID го мъчи вече 2 години, трудно ходи с бастун

Date:

Сподели новината.

Две години след тежкия COVID, който изкара, Славчо Пеев все още ходи с бастун. Вирусът покоси десния крак на 84-годишния доайен на Сатиричния театър и продължава да усложнява живота му.

Славчо пипнал коронавируса преди две лета, докато бил на снимки за реклама с Христо Стоичков и Димитър Рачков. Легендарният актьор и режисьор 10 дни приемал лекарства и бил на легло, докато другите му колеги много по-лесно се справили със заразата. До ден-днешен Пеев усеща негативните последствия на болестта и споделя, че вече не е същият. Актьорът дори поискал да му бъдат назначени заместници в постановките, в които участва, тъй като му било невъзможно да играе на сцена.

“Голяма зараза е този COVID. Колко време мина, а все още не мога да се отърва от последствията. Стоичков и Рачков са отличници и те се заразиха, но много бързо им мина. Христо даже не разбра, че имал COVID. При мен също уж всичко беше добре – е, бях на легло, но след това се оправих, докато един ден не почувствах силна режеща болка в десния крак. Реших, че ще отмине, но уви, не стана така. До такава степен ме болеше, че не можех да стъпвам. С триста зора отидох на преглед. Лекарят каза, че проблемът се дължи на миналогодишната ми среща с вируса и вероятно ще имам проблем с крака още няколко месеца”, разказа пред “България Днес” Пеев.

Оказва се, че две години по-късно Славчо все още не може да стъпва на този крак.

“Вече две години минавам през какви ли не процедури заради слабостта в краката. Ту усещам пробождаща болка в десния си крак, ту губя всякаква чувствителност, все едно нямам такъв. Надявам се и се моля да се възстановя и отново да си стъпвам нормално, без бастун”, сподели обичаният актьор./ bgdnes.bg

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Извънредна ситуация в Горна Оряховица, МВР активира Жандармерия и спецполицаи

Спешна намеса на Жандармерия и маскирани полицаи се наложи...

Видин скърби!

Почина актьорът и дългогодишен директор на видинския драматичен театър Петко Петков,...

Тираджия счупи рекорда у нас! Шофира с 4,25 промила

Задържаха 42-годишен мъж за шофиране след употреба на голямо...

Майка от Стамболийски загуби завинаги 16 г. си син и после я сполетя нещо ужасно

Кадри от охранителни камери в Стамболийски показват кола, движеща...