събота, април 27, 2024

Развратно видео със секс и изневяра на зет причина за палежа на Мерцедеса на бизнесмен в Петрич

Date:

Сподели новината.

Клипове с участието на собственик на запален автомобил обикалят от човек на човек в Петрич, където преди дни лекият автомобил “Мерцедес” на главния герой в клиповете бе опожарен и изгоря напълно, съобщава Struma.com.

На скандалните кадри се виждат страстни орални ласки между собственика на изгорялата кола и негова русокоса любовница, които са изпратени до съпругата му и нейното семейство – известни търговци на зеленчуци в южния град, до всичките приятели и познати на двамата участници в секс клиповете.

 

Зетят в семейството заможни търговци бил дясната ръка на тъста си, докато не се появили клиповете. Шокът бил голям. Дни, след като клиповете видели бял свят, колата на зетя пламна и изгоря-цялата.

Незабавно полицията започна разследване и работа по няколко версии, сред които неуредени финансови взаимоотношения. Разпитани бяха всички, имащи отношения със зетя и семейството му и се оказа, че не дължат пари на никого, нямат пререкания в бизнеса, което затрудни разследването.

Дни след палежа обаче, в хода на полицейското разследване, се появиха клиповете, които наложиха версията за отмъщение, заради любовните игри на зетя.

Дали някой от семейството и близките на съпругата му, или на любовницата са драснали клечката, за да отмъстят, или има още нещо около собственика на колата, все още не е ясно. Ясно е обаче, че страстният любовник – зет ” изгоря” заедно с “Мерцедеса” си.

Тъстът му, който му поверил водещата роля в общия им бизнес, ще отнеме всичките му права над съвместната им работа, разказаха запознати.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Starlink може да стане независима компания

Дocтaвчиĸът нa caтeлитeн интepнeт Ѕtаrlіnk e eдин oт ycпeшнитe...

Чиcтaтa eнepгия пpeдизвиĸвa… peĸopднa cдeлĸa в минния ceĸтop

Aвcтpaлийcĸият минeн гигaнт ВНР e нaпpaвил oфepтa зa бpитaнcĸия...

Зa дa зaмeни внoca нa pycĸи пeтpoл, Чexия щe пpaви дocтaвĸи oт дpyги 20 cтpaни

Cлeд paзшиpявaнe нa ĸaпaцитeтa нa тpaнcaлпийcĸия нeфтoпpoвoд ТАL, пpeз...

Изграждат две нови метростанции в столичния квартал “Люлин”

Планирано е изграждането на две нови метростанции в столичния...