събота, април 27, 2024

Скандално! Биха полицаи в Рила

Date:

Сподели новината.

Роми от Рила скочиха да бият двама полицаи, пристигнали по сигнал за висока музика в квартала, ритаха ги и им разкъсаха униформите, съобщава struma.bg. 

Жана Сандина, името на която нашумя в скандални разкрития за два фиктивни брака с индиец и мъж от Бангладеш, сключени в Кипър срещу заплащане, и мъжът с когото тя живее, купонясвали в дома си в ромската махала в Рила. Ехтяла музика, която се чувала и в съседните квартали на малкото градче.

 

На тел. 112  около 22.00 ч. в събота е получен сигнал от гражданин, който се оплакал от високата музика. В тази нощ дежурни в РУ на МВР в Рила били Ивайло Ст. и колегата му Венцислав П. Двамата се отзовали на подадената жалба и пристигнали в ромската махала, където 31-г. Жана Сандина и 33-г. Иван, познат с прякора Качако, с когото тя живее на семейни начала, купонясвали.

Униформените направили забележка на двамата да намалят музиката, за да не нарушават обществения ред в квартала. Жана и Иван вместо да спрат музиката, се нахвърлили срещу полицаите с псувни и закани, че ще ги пребият. Завихрил се скандал, който прераснал в побой.

Жана и Иван започнали ръкопашен бой с униформените, при което разкъсали част от униформите им. Единият от полицаите получил силни юмручни удари в областта на слабините, а другият в гърба и гърдите.

На място са пристигнали техни колеги да им окажат помощ.

Нападнатите полицаи са потърсили лекарска помощ в Спешен център, издадени са им медицински свидетелства.

Жана Сандина също е извадила медицинско свидетелство за нанесен й удар в лицето.

За случая е уведомена Районна прокуратура  – Дупница. На Жана Сандина и Иван е повдигнато обвинение по чл. 325 от НПК, ал. 2.

Както „Струма” писа, Жана Сандина беше осъдена през 2018 г. на 1000 лв. глоба за два фиктивни брака, сключени в Кипър. Тя и още 12 жени от Рила бяха част от схема за незаконно печелене на пари чрез сключване на фиктивни бракове в Кипър. Жана сключила брак с мъж от Бангладеш и с индиец, когото даже не била виждала.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Starlink може да стане независима компания

Дocтaвчиĸът нa caтeлитeн интepнeт Ѕtаrlіnk e eдин oт ycпeшнитe...

Чиcтaтa eнepгия пpeдизвиĸвa… peĸopднa cдeлĸa в минния ceĸтop

Aвcтpaлийcĸият минeн гигaнт ВНР e нaпpaвил oфepтa зa бpитaнcĸия...

Зa дa зaмeни внoca нa pycĸи пeтpoл, Чexия щe пpaви дocтaвĸи oт дpyги 20 cтpaни

Cлeд paзшиpявaнe нa ĸaпaцитeтa нa тpaнcaлпийcĸия нeфтoпpoвoд ТАL, пpeз...

Изграждат две нови метростанции в столичния квартал “Люлин”

Планирано е изграждането на две нови метростанции в столичния...