вторник, май 7, 2024

Бургаско момче направи нещо голямо

Date:

Сподели новината.

Португалският гранд Порто официално оповести сделката с Ботев (Пловдив) за 18-годишния талант на “канарчетата” Крис Добрев.  Крис е родом от Бургас, продукт на школата на Нефтохимик.

Офанзивният играч, който е младежки национал на България, пристига под наем до края на сезона в тима на “драконите”, като има и опция за неговото откупуване.

 

В Португалия Добрев ще играе първоначално за тима до 19 години на “синьо-белите”, които ще платят за услугите му едва 40 хиляди евро, както БЛИЦ съобщи по-рано за читателите си.

Интерес към Крис имаше и от отбор от бившата съветска република, но в крайна сметка до сделка се стигна с гранда от Португалия.

Сайтът на Ботев също съобщи за сделката: “Ботев и Порто сключиха споразумение относно правата на футболиста Кристиан Добрев. 18-годишният младок ще играе като преотстъпен в португалския гранд, като срокът на договора е до 30.06.2020г.

В договора между двата клуба има и опция за закупуване пълните права на футболиста от страна на португалския тим. Само преди дни талантливият нападател подписа нов 3-годишен договор с Ботев”, написаха пловдивчани.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....