събота, май 4, 2024

Константин Бачийски награди победителите на голям международен турнир в Несебър

Date:

Сподели новината.

Бургаският общински съветник Константин Бачийски закри един от най-големите международни турнири в цяла България. Общественика награди победителите в надпреварата “Купа Черно Море 2019”, която се проведе в рамките на 7 дни в Несебър и бе с медийното партньорство на колегите от KotaSport.com. В спор за първите места в различните възрасти се впуснаха 110 отбора от 8 държави.

Името на Константин Бачийски е популярно сред бургазлиите заради активности, които прави в полза на обществото, въпреки че самият той избягва пуличността и никога не е парадирал с това, което прави . Истината е, че общинският съветник развива куп инициативи в полза на обществото, което прави наистина безкористно.
Бачийски се е заел и с една тежка, но благородна задача – да спаси двата бургаски стадиона. Бъркотията около Лазур и Черноморец е огромна, но той отделя голяма част от времето си, за да защити обществения интерес в тези казуси и да помогне на бургаския спорт.

Той е редовен дарител на спортни клубове, болници и учебни заведения. Бачийски е може би единственият съветник, който дарява заплатата си изцяло в полза на здравеопазването на Бургас, като чинициатор на кампанията „Повече здраве за Бурас“. Работи без да получава и една стотинка от общинския бюджет.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

5-те най-влиятелни жени в Библията

Как жените са представени в Библията, се обсъжда от...

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...