четвъртък, май 2, 2024

Юлиан Вергов ще играе в „Петя на моята Петя“ заедно с дъщеря си Алена

Date:

Сподели новината.

Във филма “Петя на моята Петя” ще видим и един от най-харизматичните съвременни български актьори – Юлиан Вергов. Кадрите за неговата роля ще бъдат заснети в началото на юли в Бургас, тъй като в момента той е ангажиран с участието си в други продукции. Интересното е, че Юлиан Вергов за първи път ще застане пред камерата заедно с дъщеря си Алена, която върви по неговите стъпки в актьорската кариера.

Междувременно снимките на филма стартираха официално вчера в Морската градина на Бургас, като през следващите двайсетина дни ще се местят на различни локации в града. Нека съдействаме на екипа да свърши качествено своята работа, за да видим догодина един вълнуващ и много бургаски филм, в който като статисти ще участват над 400 наши съграждани.

Община Бургас подкрепи със 125 000 лева “Петя на моята Петя”. Продуцент на филма е бургазлията Николай Урумов от “БЪФ пикчърс”, спечелил за заснемането му субсидия от Националния филмов център в размер на 400 000 лева. Копродуцент е “Концепт студио”.

Зрителите ще видят на големия екран една съвременна Петя, чиято роля се изпълнява от Александра Костова, и легендарната Петя Дубарова, но пораснала, в чийто образ ще се превъплъти актрисата Алиса Атанасова.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....