петък, май 3, 2024

Върнаха ли се мутренските времена? Хазартни босове се хванаха за кобурите

Date:

Сподели новината.

Война на хазартни босове се води в Кирково, позовавайки се на отлично осведомени източници. „В момента разпределението на териториите е на етап „правене на “мръсно” чрез институциите“. Забъркани са лица от София, Стара Загора, Враца, Кърджали и Кирково. Полицията тепърва ще има сериозни проблеми“, разкриха запознати в детайли с битката на комарджиите.

“Пристрастените към комара от Северна Гърция, предимно помаци от селата около Комотини, идват да пилеят парите си в Кирково, но техният брой е недостатъчен за игралните зали в общинския център. Войната се води чрез институциите, от които зависи разрешителния режим за дадения хазартен обект. Явно това не е достатъчно, защото преди две нощи едната групировка е начертала пешеходна пътека на пътя, а после другата съборила стълбище към училище. Засилено е присъствието на охранители и луксозни автомобили в последните дни в Кирково”, поясниха запознатите със случващото се край пътя за Маказа.

Досъдебно производство за разрушаване на стълбище, водещо към учебно заведение в Кирково, е образувано в полицейското управление. Служители на реда забелязали във вторник след обяд багерист да разрушава стълбите и извършили проверка, посочват от полицията. Извършителят на деянието е 34-годишен мъж, който е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Кирково. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество. Работата по случая продължава разследващ полицай.

“Първо едните се жалват срещу нова игрална зала, че входът й не е на повече от 300 метра от местното училище, ама мерят през “кестирмето” (напряко). Чертаят пешеходна пътека, за да внушат, че това е пътят. Другите пък събарят стълбището до новата пешеходна пътека, за да покажат на проверяващите, че това не е път. Историята е малко за фейлетон “Бай Ганьо прави комарджийница на пътя за Гърция”, но може да стане сериозно”, коментираха още източниците.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...