събота, май 4, 2024

Марешки отвори бензиностанция на 30 километра от Бургас

Date:

Сподели новината.

Инвазията на варненския бизнес Веселин Марешки продължава. Той настъпва в Бургаска област с два обекта, които ще се намират в Айтос – на входа и изхода на града в посока Руен. Обектите са от двете страни, почти един срещу друг.

“Пребрандираме бензиностанции, които купихме и утре сме готови да пуснем първите клиенти при нас, цените ще са същите като във Варна”, заяви ръководителят на търговския обект. Горивата ще се продават с марката VM Petroleum.

Все още не е ясно кога веригата ще стъпи и в Бургас. Първоначално се появиха твърдения, че Марешки ще закупи обект на бул.”Струга”, но впоследствие тази новина бе опровергана. По-късно стана ясно, че бизнесменът има интерес и към обект в ж.к.”Меден рудник”, както и такъв в Индустриалната зона на Бургас. Не е изключено двете бензиностанции да заработят по едно и също време, съобщава Флагман.бг.

На този етап е фирмена тайна къде и как ще се разраства VW Petroleum. Политиката на  Веселин Марешки в тази посока е да пази в тайна отварянето на новите обекти, за да няма проблем с притеснени конкуренти.

Припомняме, че предприемачът сътвори невиждана революция в сектора, след като отвори първата си бензиностанция във Варна и започна да продава на цени с 30 % по-ниски от останалите бензиностанции. В крайна сметка те се принудиха и също намалиха горивата. Плановете на Веселин Марешки са до края на годината бензиностанции с неговия бранд да заработят във всички големи градове в България.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Курсът на еврото продължава да се понижава

Курсът на еврото днес продължи да се понижава, след...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

Германо-швейцарска компания налива още милиони в Добрич

C пълeн ĸaпaцитeт paбoти paзшиpeниeтo нa зaвoдa зa гъвĸaви...