четвъртък, април 25, 2024

Марешки отвори бензиностанция на 30 километра от Бургас

Date:

Сподели новината.

Инвазията на варненския бизнес Веселин Марешки продължава. Той настъпва в Бургаска област с два обекта, които ще се намират в Айтос – на входа и изхода на града в посока Руен. Обектите са от двете страни, почти един срещу друг.

“Пребрандираме бензиностанции, които купихме и утре сме готови да пуснем първите клиенти при нас, цените ще са същите като във Варна”, заяви ръководителят на търговския обект. Горивата ще се продават с марката VM Petroleum.

Все още не е ясно кога веригата ще стъпи и в Бургас. Първоначално се появиха твърдения, че Марешки ще закупи обект на бул.”Струга”, но впоследствие тази новина бе опровергана. По-късно стана ясно, че бизнесменът има интерес и към обект в ж.к.”Меден рудник”, както и такъв в Индустриалната зона на Бургас. Не е изключено двете бензиностанции да заработят по едно и също време, съобщава Флагман.бг.

На този етап е фирмена тайна къде и как ще се разраства VW Petroleum. Политиката на  Веселин Марешки в тази посока е да пази в тайна отварянето на новите обекти, за да няма проблем с притеснени конкуренти.

Припомняме, че предприемачът сътвори невиждана революция в сектора, след като отвори първата си бензиностанция във Варна и започна да продава на цени с 30 % по-ниски от останалите бензиностанции. В крайна сметка те се принудиха и също намалиха горивата. Плановете на Веселин Марешки са до края на годината бензиностанции с неговия бранд да заработят във всички големи градове в България.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Германо-швейцарска компания налива още милиони в Добрич

C пълeн ĸaпaцитeт paбoти paзшиpeниeтo нa зaвoдa зa гъвĸaви...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....

Опустошението на Видин

Поначало когато Ви разказваме за интригуващото минало на българската...

Изграждат голяма фабрика край Нова Загора

Нова фабрика за производство и бутилиране на обогатена с...