понеделник, май 6, 2024

Пеевски купи и сградата на БТВ!

Date:

Сподели новината.

Депутатът от ДПС Делян Пеевски от днес вече е собственик и на новата сграда на Би Ти Ви! Сделката е станала чрез дружеството “Балканска медийна компания“, в което е съсобственик с майка си Ирена Кръстева. Депутатът е придобил от “БТВ медиа груп” новопостроената централа на телевизията в столичния квартал “Манастирски ливади” срещу близо 25.5 млн. лв.!

Дружеството на Пеевски – Кръстева се сдобива със сградата, специално проектирана с телевизионни студиа, месеци след като получи разрешение от Комисията за защита на конкуренцията да придобие  Канал 3. Прави впечетление, че днешната покупка става без ипотека, т.е. депутатът ще плати с разполагаеми 25 млн.лв. Откъде и как има такива пари човек, който е декларирал един стар Опел и 1000 лв никой не се интересува!!!, пише още в сайта.

Припомняме, че само за двадесетина дни от началото на годината това е третата голяма сделка на Пеевски. Преди сградата на БТВ успелият депутат си купи Химко и Техномаркет! Прави впечетление и пълната пасивност на всички институции в страната. Твърденията на съдийката Ченалова, че всички прокурори са одобрявани от Пеевски обясняват защо прокуратурата проспива всички милионни сделки на депутата от ДПС.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....

Изграждат голяма фабрика край Нова Загора

Нова фабрика за производство и бутилиране на обогатена с...