петък, април 26, 2024

Пеевски купи и сградата на БТВ!

Date:

Сподели новината.

Депутатът от ДПС Делян Пеевски от днес вече е собственик и на новата сграда на Би Ти Ви! Сделката е станала чрез дружеството “Балканска медийна компания“, в което е съсобственик с майка си Ирена Кръстева. Депутатът е придобил от “БТВ медиа груп” новопостроената централа на телевизията в столичния квартал “Манастирски ливади” срещу близо 25.5 млн. лв.!

Дружеството на Пеевски – Кръстева се сдобива със сградата, специално проектирана с телевизионни студиа, месеци след като получи разрешение от Комисията за защита на конкуренцията да придобие  Канал 3. Прави впечетление, че днешната покупка става без ипотека, т.е. депутатът ще плати с разполагаеми 25 млн.лв. Откъде и как има такива пари човек, който е декларирал един стар Опел и 1000 лв никой не се интересува!!!, пише още в сайта.

Припомняме, че само за двадесетина дни от началото на годината това е третата голяма сделка на Пеевски. Преди сградата на БТВ успелият депутат си купи Химко и Техномаркет! Прави впечетление и пълната пасивност на всички институции в страната. Твърденията на съдийката Ченалова, че всички прокурори са одобрявани от Пеевски обясняват защо прокуратурата проспива всички милионни сделки на депутата от ДПС.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....

Изграждат голяма фабрика край Нова Загора

Нова фабрика за производство и бутилиране на обогатена с...

Общинските съветници от ПП СЕК подкрепиха създаването на „Фонд за развитие на Летище Бургас“

Очаквано, общинските съветници от Средна Европейска Класа категорично подкрепиха...

Партия Средна европейска класа няма да подкрепи правителство начело с премиер от ГЕРБ

От самото създаване и реализирането на идеята и коалицията...