петък, април 19, 2024

42882 протеста срещу българските „котета”

Date:

Сподели новината.

Тъжна и жалка картинка представляваше националният стадион „Васил Левски” във вторник вечерта.

Трибуните бяха призрачно пусти за последната евроквалификация от тази кампания – между България и Азербайджан. Няколко дни по-рано родните ритнитопковци отново играха пред празни трибуни – при гостуването си на Хърватска. Разликата – „шахматистите” изтърпяваха наказание от УЕФА, а нашите – от феновете…

Ето и каква е сухата статистика. Националният стадион „Васил Левски” разполага с 43230 седящи места. Срещу Азербайджан бяха заети едва 348 – тотален антирекорд. Разликата между капацитет и посещаемост в тази среща е точно 42882 пластмасови седалки с облегалки. Точно толкова протестираха срещу българския национален отбор по футбол. Това беше антивотът на родния запалянко. Той ясно и категорично изрази своята позиция за случващото се във футбола с марка BG и в частност – в националната ни мъжка гарнитура.

Привържениците зашлевиха изключително звучен и болезнен шамар на родната ни футболна централа. Сега вече, Боби Михайлов и КО са длъжни да излязат пред обществеността и дадат обяснение за случващото. Защо се стигна дотук, какви са причините, има ли някоя „къртица” и още, и още… Освен това, ръководителите ще трябва да изготвят една изключително сериозна и смислена програма, как аджеба ще се излезе от тинята. Или по-скоро от плаващите пясъци, в които потъваме все по-надълбоко. В момента те вече са ни покрили изцяло. Дишаме с една сламка, която обаче съвсем скоро също ще бъде пълна с пясък, за да се стигне до леталния край.

Така че, г-да управляващи, вземайте се в ръце, мислете и действате. Иначе протестиращите седалки ще се увеличават (ако изобщо Ви пука затова). Народът ще продължава не да се радва на „лъвове”, а да псува по „котета”, като каквито апропо изглеждаха футболистчетата ни в последния евроквалификационен цикъл.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Съдът спря вписването на новия шеф на БФС в Търговския регистър

Софийският градски съд (СГС) спря вписването в Търговския регистър...

Станимир Стоилов не спира да пълни касата на Левски

Станимир Стоилов вече не е на "Герена", но благодарение...

НАП запорира сметката на “Локомотив” (Пловдив)

Националната агенция за приходите (НАП) е наложила запор на банковата сметка...

Играч от Русе разсипа съдията срещу Левски

Опитният нападател на Дунав Мирослав Будинов беше много ядосан...