Сподели новината.

24-годишният Красимир Младенов Кумбилиев е в неизвестност от 2 януари. Той е изчезнал в Лондон, пише „24 часа“. За случая съобщи братът на Красимир чрез публикация във фейсбук с молба за съдействие към всеки, който има информация за него.

„Здравейте,

Пиша Ви, във връзка с изчезването на брат ми Красимир Младенов Кумбилиев (24 годишен, тъмнокос, късо подстриган, с кафяви очи, носи диоптрични очила, ще Ви изпратя негова снимка!

От 2.01.2020г. около 18:00 английско време нямаме връзка с него, информацията която имаме е, че се е прибрал от работа около 17:00 ч. в квартирата си (адреса на квартирата му е: 7 Aldwik road CR04PN), след това се е приготвил за тренировка в близка зала по бокс (Thornton Heath, ще ви изпратя снимка на залата, където се е срещнал с треньора по бокс). Около 18:00 ч. е излязъл от квартирата си и повече не се е върнал, свързали сме се с хазяите, те потвърждават също, че са го видели да тръгва за тренировка, след това не са го виждали, багажа му е в квартирата.

Подаден е сигнал в лондонската полиция на 5.01.2020 за изчезването му.

Бих Ви бил изключително благодарен, ако можете да ни помогнете да разберем, какво се случва с него и най-вече дали е жив и здрав!

Поздрави и благодаря предварително,

Васил Младенов Кумбилиев

Телефон за връзка: +359897853307“.