неделя, май 19, 2024

1500 лева стартова заплата в завод край Димитровград

Date:

Сподели новината.

Стартова заплата между 420 и 1500 лв. дават инвеститорите от „Язаки България”, които започнаха да набират персонал за новия си завод край Димитровград. Най-ниски възнаграждения от порядъка на 420 и 520 лв. се предлагат за специалисти със средно образование като работещи на поточна линия и монтажници на кабели.

Между 600 лв. 750 лв. ще стартовата заплата за склададжии, оперативни счетоводители и специалисти по внос и износ, планиране, логистика и др. За длъжности като организатор на труда и началник смяна в производството компанията предлага заплати от 1000 и 1200 лв.    

Специалисти с висше образование като инженери, икономисти, технически специалисти и др. е определена начална заплата в диапазона между 750 и 1200 лв. Най-високи трудови възнаграждения месечно се предлагат за координатор по SAP 15 и ръководител на проекти, съответно 1400-1500 лв.

Кандидатите за работа в бъдещия завод между Димитровград и Хасково трябва да са регистрирани в Бюрата по труда в страната. Като търсещи нова работа на борсата могат да се регистрират и работещи в момента, които не е нужно да напускат настоящия си работодател. За работа може да кандидатстват специалисти от цялата страна.

Документите които се изискват са автобиография (CV), диплом за завършено образование или степен на квалификация и насочващо писмо, което дават от съответното Бюро по труда. В автобиографията кандидатът може да опише подробно уменията си и опита, който има. Пакетът от документите, които набират трудовите посредници се изплаща до „Язаки България”, които ще преценяват всеки кандидат, който впоследствие ще бъде поканен за тест и изпит.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Какво става?! Един от най-големите работодатели в Пловдив започна да съкращава масово работници

Един от най-големите работодатели в Тракия икономическа зона "Либхер...

Бургаско предприятие се продава заради дългове

Πoзeмлeн имoт и индycтpиaлни cгpaди в Южнaтa пpoмишлeнa зoнa...

Извънредно! Изграждат два нови завода около Велико Търново

Cъздaдeнaтa пpeз 1995-a гoдинa бългapcĸa ĸoмпaния "Eĸcтpaпaĸ" плaниpa oтĸpивaнeтo...

Възстановяват дейността на месокомбинат „Добруджа“ в Силистра

Дейността в месокомбинат „Добруджа“ предстои да бъде възстановена, след като...