петък, март 29, 2024

Учебник по джихад на български заля Родопите, деца зубрят радикален войнствен ислям!

Date:

Сподели новината.

В България се изучава джихад и то с учебници, написани на чист български! Проповядването на “свещена война” срещу християнството е забранено у нас, но явно никой не се съобразява със забраните, а държавата нехае какво се случва под носа й, пише “Флагман”.  На независимите депутати и на Лютви Местан отдавна им дърпат конците от Турция, призна тази седмица бившият Главен мюфтия Недим Генджев . Той разкри, че в турското Министерство на религиите има 95 служители, които работят за мюсюлманите в България, пращат учители, пращат много пари, контролират големите джамии и промиват мозъците на помохамеданчените българи – помаци в района на Родопите, както и на турското население у нас.

“Те застрашават националната ни сигурност, защото проповядват и джихад, а проповядването на исляма е много по-радикално отколкото в съществуващите досега джамии”, каза още Генджев.

През последните години в Родопите и Южна България напълно безконтролно навлязоха ислямски проповедници, които учат възпитаниците си на радикален войнствен ислям. Промъкнаха се и представители на „Ал Уакф ал Ислями“, която е една от най-опасните ислямистки секти – групировки. В глухи, забравени от Бога селца се издигнаха скъпи джамии, в част от които има и ислямски училища.

Ученици веднага се намериха, тъй като населението там е много бедно, а в ислямските училища се раздава безплатна храна, на питомците се дават дрехи, а тези, които се учат добре и усвояват Корана, турския и арабския, се водят на безплатни екскурзии в Турция и им се показват най-бляскавите улици и магазини, както и джамиите с молещи се по пет пъти на ден хора. И им се обещават онези митични девици, а на село няма ни една.

Промиването на мозъци тече с пълна сила. У нас видно се обучават джихадисти, щом има и учебник. Той пък е за помаци, които не знаят турски, но бързо ги приобщават към новата вяра и новите правила.

 

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

МФ публикува за обществено обсъждане Закона за въвеждане на еврото

Министерството на финансите публикува за обществено обсъждане проекта на Закон...

Партия Средна европейска класа няма да подкрепи правителство начело с премиер от ГЕРБ

От самото създаване и реализирането на идеята и коалицията...

Денков: Споразумението не е съгласувано с ПП-ДБ

Споразумението не е съгласувано с ПП-ДБ, каза Николай Денков...

Новото правителство май се отлага!

Гласуването на новото правителство май ще се отложи за...