вторник, април 30, 2024

Трупове и пожари в Царево

Date:

Сподели новината.

 

Злощастна се оказа срядата за Царево. Около 10.30 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за инцидент на плаж „Оазис”, при който е починал 65-годишен мъж. Първоначално подадената информация е била за смърт вследствие удавяне, но дошлите на място полицейски патрули констатирали, че вероятно 65-годишният Л.С. от София е имал здравословен проблем. Докато бил в морето му прилошало, оказана му е медицинска помощ и малко по-късно същият починал. Тялото на Л.С. е откарано в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ – Бургас за аутопсия.

Около 11.10 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за инцидент на плаж “Нестинарка”, при който в района до мостчето, починал 67-годишният плажуващ – Я.М. от Русе. При извършения първоначален оглед видими след от насилие не са открити. Тялото на Я.М. също е откарано за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ – Бургас с цел установяване на точната причина за настъпилата смърт.

И по двата случая са образувани досъдебни производства.

Самият ден е започнал пък с пожар. Около 02.55 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за два горящи леки автомобила – „Пежо 307”, със софийска регистрация и „Мазда 6”, с бургаска регистрация, паркирани пред бл. 3 в кв. „Василико. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с четирима огнеборци. Установено е, че и при двата автомобила пожарът е започнал от предната част на моторните превозни средства. От инцидента „Пежо”-то изгоряло напълно, а „Мазда”-та е с обгаряния на предното панорамно стъкло и двата предни калника. Причините за инцидента,

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...