събота, април 27, 2024

Стоян Тончев: “Кметът Алексиев да изпрати жена си, за да провери дали съм хомосексуалист!”

Date:

Сподели новината.

“Иван Алексиев да изпрати жена си, за да провери каква ми е  сексуалната ориентация”- това каза журналистът Стоян Тончев по повод намеците на кмета на Поморие, че той е хомосексуалист. Тончев заяви, че е спал с над 100 жени, които могат да потвърдят това. “Алексиев не ми е на нивото, не искам да го коментирам, но той премина границите.Общината е в лошо състояние. Градът е затънал в мръсотия, има дългове, но Алексиев си плаща за пи ар. “- каза още Тончев. Пребитият журналист е със зашита уста и има шини, които не ме позволяват да говори добре. Той е преминал няколко операции в София в неврохиругията на Военна болница. Възстановяването му върви бавно, но сигурно.

По рано днес  кмета на Поморие Иван Алексиев каза, че  е разпространен него некролог  в социалните мрежи и показа зловещата жалейка, в която с ден и час е написано кога ще бъде погребан – 10.10.2016 часа от 10 часа в Гробищния парк на Поморие.

Той е сигнализирал прокуратурата, образувано е досъдебно производство за закана за убийство, но все още няма привлечен обвиняем.

„Апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров каза нещо много важно вчера, относно разследването по досъдебно производство по закана за убийство. Пострадал съм аз – кметът на Община Поморие“, каза Алексиев и извади от папката, с която дойде на пресконференция, собствения си некролог, публикуван в социалните мрежи от Стоян Тончев на 4 декември 2015 г.

В него пише:

„Възпоменание! Ще умре през есента на 2016 година. Умира от алчност и алкохол в леглото на жена си. Смъртта не пита кой крив, кой прав. Бостанът изпраща своя ратай. Остава въглен да гори, където ще падне да боли. Възпоменанието ще се състои на 10.10.2016 от 10 часа в Гробищен парк Поморие“.

„Забележете – пише дори кога ще бъда заровен. Само аз знам как съм се почувствал, когато го видях! А как се почувства семейството ми?! Досега не съм го заявявал, защото подходих като нормален гражданин. Подадох сигнал до компетентните органи“, допълни кметът на Поморие и уточни, че единствената причина, поради която повдига въпроса, са думите на апелативния прокурор на Бургас Любомир Петров.

Относно внушенията, които се опита да направи Стоян Тончев, че Алексиев е комуникирал с арестувания за побоя му Мартин Душев, кметът на Поморие заяви, че е готов да бъде разпитан и да даде пълна разпечатка на телефонните си разговори. Риторично попита обаче защо това не правят и „хора от близкото обкръжение на Стоян Тончев“, за да се прецени дали има личен мотив в побоя му.

Чрез медиите той зададе няколко въпроса към Стоян Тончев:

1. Има ли доблест да излезе и да ме обвини директно?
2. Къде работи, на каква длъжност и откога?
3. Чии лични интереси защитава?
4. Чии партийни интереси обслужва?

“Очаквам от него наистина конкретни и честни отговори. Ако го направи, всичко ще стане ясно, но се съмнявам, че ще го направи”, поясни Алексиев.

Кметът на Поморие уточни, че води дело за клевета и обида срещу Стоян Тончев.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Hoвaтa вoйнa в Изpaeл вeчe yнищoжи индycтpия зa нaд $8 милиapдa

Maлĸo пoвeчe oт 48 чaca cлeд бeзпpeцeдeнтнaтa aтaĸa нa...

Българките в султанския харем

Филмовата сага „Великолепният век“ спечели телеманите не само в...

Румънски боен кораб удари мина в Черно море, която се взриви

Кораб на Военноморските сили (ВМС) на Румъния се удари...

Цената на петрола спада заради Китай и САЩ

Цената на петрола завършва "на минус" през изминалата търговска...