събота, април 20, 2024

Поколението СРЕДЕН ПРЪСТ- средният пръст на държавата

Date:

Сподели новината.

Не ми били цигани, най ми били българи.

„Падна ми саксия на главата. Един циганин е виновен!

Защо?

Защото не падна върху него.“

Ето ги. И честно казано много се радвам, че тази снимка съществува и, че тези момичета заявиха присъствие. Браво! Защото иначе щяхте да продължите да се облягате на мемори-пяната за циганските произвол, неуважение, кощунство, поругаване, мародерство и, каквито там думи ви идват, докато люпите семки и зяпате фейса.

Ето ги – българските тийнейджърки със средния пръст пред лицето на Апостола.

Циганите са виновни! Защо? Защото те не са си направили и тази снимка.

Народе, объркан, това са твоите деца. Бели като българи и невменяеми като кретени. Не са циганите. Ние сме. Въздухът, който дишаме и издишаме. Нашата плът и кръв. Наследниците на Апостола. Циганите поругават паметник, какво им пука?! Нашите деца поругават паметта си. И не им пука.

Това е поколението на средния пръст. Който им показаха родителите им, който им обяви държавата, който им подариха наркотиците и, който те използват като изразно средство за всичко.

Гладен ли си – среден пръст, ще пия бира, за какво мечтаеш – фак офф, ще се напуша, кого обичаш – да го д*ха любовта, какво мислиш за политиците – среден пръст, а за майка си – среден пръст, а за себе си – среден пръст.

В смисъл – какво очаквате да мислят за Левски?!

Мен ако питате – и среден пръст му е много предвид степента на разпознаваемост…

И дори, ако не бяха циганите се чудя – дали тези момичета щяха сами да се сетят колко скандално би било да се изкекерчат точно пред този паметник?

Не хвърляйте камъни по мен. Аз средни пръсти не показвам. И знам кой е Васил Иванов Кунчев. Може би и те поназнайват…

Но проблемът е на друго място – не са му благодарни! Може би дори им е малко смешен… България, смърт или свобода, обединен народ… Среден пръст, бе.

Защото нищо от това не е останало днес за тях. И те имат право да се подиграват на опитите ни да ги научим на история и да им вменим родолюбоство.

На кого му пука? Майката няма пари да си оправи зъбите, бащата събира от съседите за водка, а децата не могат да си купят презервативи. Скъпи са.

Да застанеш пред нечии паметник, обаче, е безплатно. И средният пръст е без пари. Едно от малкото достъпни развлечения – разходки на открито и извратени селфита. Толкова могат – толкова правят.

Ако имаха повече средства щяха да емигрират. Но нямат.

Затова – среден пръст и „Зелее“, че иначе какво да им се случи?!?

Високо интелектуалните разговори на пейка са за старите пияници. Младите хора все още имат сила да бъдат средния пръст на тази държава!

Всъщност – само така! Крещете ни в лицата колко сме жалки, не позволявайте циганите да ви отнемат славата. И за Бога – емигрирайте.

Милена Янинска, Лентата

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Извънредна заповед, която касае всички ученици!

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков издаде...

Към Странджа идва потоп

В събота слънцето, облаците и дъждът ще танцуват заедно....

България и Румъния с грандиозен проект край Русе

Двете речни администрации на България и Румъния изграждат съвместна система за...

Неописуема трагедия в Кюстендил

Първи смъртни случаи на коклюш са регистрирани у нас...