вторник, април 23, 2024

Пойзъна от „Бандата на Рижите“ влиза в затвора заради гнусната атака с фекалии срещу бургаски журналист

Date:

Сподели новината.

Пойзъна ще лежи за гнусната атака с фекалии в заведение на пъпа на Бургас срещу журналиста от ТВ СКАТ Степан Дадурян. Деянието е извършено през лятото на 2015 г., но кримигероят получи 5-месечна присъда във вторник, година и половина по-късно.

Пенев се признава за виновен и сключва споразумение с прокуратурата. Така рецидивистът си спестява в пъти по-тежко наказание – обвинението е за от 1 до 6 години.

Само 3 месеца преди бруталното нападение над журналиста Пойзъна е сгащен от криминалисти с нарколаборатория в ж.к. „Възраждане“, разположена на метри от сградата на ОД на МВР в Бургас. Ченгетата открили сериозни количества дрога в апартамента на ул. „Пробуда“, но по този случай все още няма присъда.

„Радвам се, че близо година и половина след неприятната случка все пак има някакво наказание. Моите очаквания бяха, че той ще получи максимална или поне по-сурова присъда, защото има и стари провинения. Въпреки всичко имам някакво удовлетворение. Сега са най-светлите християнски празници, които аз ще прекарам със семейството си, а той – в затвора. Тази присъда трябва да послужи за пример и за други като него, за да не се чувстват безнакзани. Такива хора трябва да бъдат наказвани с цялата строгост на закона. Продваш наркотици – влизаш в затвора, вадиш нож и заплашваш човек на улицата – влизаш в затвора“, каза за Флагман.бг Степан Дадурян.

Журналистът добави, че все още не е решил дали ще заведе дело от частен характер срещу Пойзъна. Той обаче разкри, че съвсем скоро ще стане ясно кои са всичките участници в схемата с отмъщенията с фекалии в града.

 

Източник: Флагман.бг

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...