петък, май 10, 2024

Отрядите и бежанците.. КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА!?

Date:

Сподели новината.

Най-коментираната тема напоследък ! За или против, правилно или не , манипулират ли ни чрез новините и държавните медии!? Нека да изразим гражданската си позиция, нали все пак сме свободна държава, всеки има право на глас! Нека обърнем внимание на народопсихологията ни , свикнали сме да се оплакваме, да се изкарваме жертви, да завиждаме и да злобеем, а в същото време в пълен противовес се изкарваме най -древният народ, най-силните… откъде идва това противоречие, като сме толкова силни защо не можем да се справим с проблемите и да станем една богата държава, пълна с щастливи и свободолюбиви хора…? Докога ще се оставяме да бъдем манипулирани и настройвани срещу нас самите!?
Нека разгледаме така нашумелия „проблем“ за бежанците, трябва ли да ги приемаме в държавата ни, безопасно ли е, това изстрадали хора ли са, жени, деца !? Е хайде да се вземем в ръце и да си кажем истината, навлизащите нелегално през нашата граница са главно млади мъже, въоръжени и озлобени, къде са жените и децата? Може би това се дължи на тяхната религия, та нали жената за тях е просто продължение на рода, слугиня, тя няма права… сега се замислете това ли искате да се случи и с нашата държава. Допускайки тези хора, толерирайки, разбирайки и подкрепяйки това престъпление ние предаваме родината си! Защо позволяваме на политиците и държавниците да взимат, решенията за това какво е правилно и какво не за нас!?
Да предположим, че влизат група бежанци в държавата ни, понеже границата ни не е на 100% защитена, няма ги така обявените огради, няма толкова много гранични полицаи, както беше разгласено по новините, оповестено от политици, от премиера, няма и специални мерки за сигурност. Та влиза бежанеца и стреля или посяга на българин, примерно от страх или при самозащита, как  можем да го докажем в съда, как можем да повдигнем обвинение срещу човек, който няма документи, той реално не съществува… Нека сега разгледаме и обратната ситуация, доброволци от „цивилните отряди за защита на жените и вярата“, хващат на границата ни нелегални бежанци, завързват ги със „миши опашки“, докато пристигнат граничните полицаи, не проявяват агресия към тях, а чисто и просто им обясняват да напуснат страната ни… получават заплахи от политици, повдигат им се обвинения, изкарват ги престъпници. Това нормално ли е!? Кога държавниците ще ни защитят, когато има случаи на изнасилвания, убийства както например в Германия ли…тогава ли ще си мръднат пръста, вместо да се занимават с доброволците, могат да вдигнат мерките за сигурност и да оценят помощта им. Ако влезем нелегално в Сирия или Афганистан да не би да ни посрещнат с хляб и сол за добре дошли, напротив ще ни отстрелят като птички…
В допълнение искам да забележите факта, че очевидно на границата няма достатъчно хора, който да ни бранят и въпреки това искат да вкарат в затвора доброволците от отряда в помощ на държавата. Петър Низамов бе задържан, абсолютно показно, за да ни изтъкнат, че всеки който се осмели да застане срещу държавната корупция и казва истината в прав текст, ще бъде арестуван, ще бъдат изкривени думите и действията му и ще се опитат да го очернят…
Работейки за Меркеловата идея хората, които подиграват Опълчението раз-дефинират понятията ДЪРЖАВА, РОДИНА, ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА.
Те смятат, че е законно да влезеш без документи през зелената ни граница с Турция.
И смятат, че връщането на хора без документи в Турция е незаконно.
 Те идват да ни налагат вярата си, да проповядват ФАЛШИВАТА воля на АЛЛАХ и да живеят на наш гръб.
Замислете се!

Автор: Ралица Арнаудова

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Трагична смърт край Кюстендил

Пешеходец е загинал, след като е блъснат на пътя...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...