петък, март 29, 2024

“Откраднат живот 2” ще чупи рекорди по гледаемост

Date:

Сподели новината.

„Продукцията е заснета със средствата на киното, които са решаващи за качествена визия на сериала. Екип от над 200 души стои зад реализацията му и всеки от тях дава най-доброто от себе си, за да превърнем „Откраднат живот” в един наистина стойностен и качествен продукт за българския пазар“, допълни продуцентът Евтим Милошев.

„До момента са заснети над 3360 сценарни страници, участвали са 6 режисьори – за трима от тях това е дебют, а в снимачния процес са се включили 427 реални актьори. Ако снимахме на лента, щяхме да сме използвали над 900 000 метра“, тази интересна статистика предостави продуцентът и сценарист на сериала Иван Спасов, който заедно с колегите си представи най-интересното от изминалите и предстоящите снимки, по време на специална среща с медиите в МБАЛ „Св. Кирил”.

Актьорите влязоха отново в ролята на лекари за специални прегледи за журналистите, коментирайки любопитни моменти от ексклузивната прожекция на първи епизод. Сред новините, които екипът обяви, е и заснемането на видео към песента на дует „Авеню“ – „Лъжа“, която ще бъде част от новия сезон. „Още от първата среща с Dream Team Productions разбрахме, че гледаме в една посока и имаме една идея – да създадем иновативна българска продукция на медицинска тематика“, коментира програмният директор на NOVA, Антоний Мангов.

Един от най-интересните и забавни случай, развили се в МБАЛ „Св. Кирил“ ще бъде представен от двамата големи български комици –  Марин Янев и Стефан Мавродиев, които ще въвлекат персонала на болницата в поредица колоритни случки.  

Утрешният ден (13 септември) на отворени врати в МБАЛ „Св. Кирил“ ще даде възможност на всички истински фенове да надникнат зад кадър в „Откраднат живот“, между 8:30 и 12:00 ч. ,а вечерта почитателите ще видят и първия епизод на сериала, който ще бъде излъчван всяка седмица от вторник до четвъртък в 21:00ч. по NOVA.

Истината ще започне да се прокрадва в решенията на героите още в първите три епизода от новия сезон на „Откраднат живот“. Доктор Иван Генадиев ще пропътува през времето в осмисляне на направения избор и последвалите го грешки, а Евгения Генадиева ще се отправи по нов път в опит да си отговори кой всъщност е нейния съпруг и какво остава недоизказано.

Д-р Захариев ще се окаже в центъра на кризисна ситуация, която ще застраши стотици животи. С нови машинации Захариева ще се опита да го убеди, че Галя е изчезнала научавайки неприятни факти от неговото минало. Александър Василев ще се изправи лице в лице със следователите, които ще се постараят да разплетат историята с починалата родилка и унищожените доказателства за смъртта й. В своето отмъщение Калин Генадиев ще продължи да провокира хора и обстоятелства срещу Алекс, жертвайки дори и името на баща си в ожесточената битка за Биляна.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

БДЖ и „Дойче бан“ сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона (СНИМКИ)

„БДЖ-Пътнически превози“ ЕООД и Deutsche Bahn подписаха днес договор...

Плевенчанин стана 135-ят тото милионер в историята

В близо 67-годишната си история Българският спортен тотализатор не...

Водач с книжка от 2 месеца се блъсна в дърво край Перущица

Млад шофьор е с леки наранявания след катастрофа в...

16-годишен моторист бере душа след тежка катастрофа край Пловдив

16-годишен младеж се бори за живота си след тежка...