вторник, април 30, 2024

Ловец на бисери поиска Тачо

Date:

Сподели новината.

Железният защитник на Нефтохимик Станислав Жеков е пред много интересен трансфер. Оферта към него е изпратена от тима на Флориана- Малта.

Железният защитник на Нефтохимик Станислав Жеков е пред много интересен трансфер. Оферта към него е изпратена от тима на Флориана- Малта. От там са попитали при какви условия Тачо може да премина в иначе скромния клуб. Заплатата, която е обещана на защитника е 3500 евро плюс бонуси, служебна къща и телефон. Жеков, който е една от легендите на Нефтохимик обаче има договор с бургаския клуб и ще трябва да се разбере с ръководството, за да го ратгрогне през зимата. Трансфер на играча във Флориана е възможен от 1 януари. Самият Жеков е незаменим в отбраната на Нефтохимик и с неговия опит, раздаване и изключителна ефективност е пример за младите играчи на тима.

Интересен  факт е, че президент на Флориана е  бизнесмен от столицата Ла Валета, който се занимава с улов на бисери и специални породи средиземноморски акули. Бисерите той пласира във Франциа, а филето от акулите продава на британския пазар, който е много отворен за подобни морски деликатеси. Бюджетът на клуба е около 2 милиона евро, но те са напълно достатъчни за издръжката. В тима има три професионални играчи, които са чужденци, а местните футболисти се занимават с право, бизнес-администрация, като сред тях има дори и инструктор за каране на джетове. Тачо може да попадне в тази компания, ако от зимата премине в екзотичния малтийски отбор.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Съдът спря вписването на новия шеф на БФС в Търговския регистър

Софийският градски съд (СГС) спря вписването в Търговския регистър...

Станимир Стоилов не спира да пълни касата на Левски

Станимир Стоилов вече не е на "Герена", но благодарение...

НАП запорира сметката на “Локомотив” (Пловдив)

Националната агенция за приходите (НАП) е наложила запор на банковата сметка...

Играч от Русе разсипа съдията срещу Левски

Опитният нападател на Дунав Мирослав Будинов беше много ядосан...