вторник, април 23, 2024

Оргии на педофили с малолетни момичета тресат Айтоския балкан

Date:

Сподели новината.

Поредна присъда над пълнолетен ерген, живял с малолетна девойка, издаде през изминалата седмица Айтоския районен съд, пише областният всекидневник “Бургас днес и утре”. Изданието проследява няколко съдебни решения и практиките на магистратите в тази посока.Първото е на мъж с инициали А.С.Г., който е без образование и безработен. Магистратите го определиха за виновен в това, че през октомври 2014 година в село Раклиново, община Аайтос, като пълнолетен, без да е сключил брак, заживял съпружески с лице от женски пол, ненавършило 14 години. Към момента на заживяване девойката – Л.М.Г. е била на 13 години. Съдът е установил, че в началото на зимния сезон през 2014 година обвиняемият и Л.М.Г. се преместили да живеят в с. Дъскотна, община Руен. По силата на постигнато споразумение между прокуратурата и обвиняемия, А.С.Г. е осъден на условна присъда от 4 месеца.

През изминалата 2015 година Айтоският районен съд призна за виновен подсъдимия Г.В.Г. за секс с малолетна. Според съда в периода от 28.07.2013 г. до 19.12.2013 г., в Айтос, в дома на родителите му и в дома на родителите на непълнолетната П.Т.А. в условията на продължавано престъпление, се съвкупявал с нея. П.Т.А. към онзи момент била на 14-годишна възраст. Айтоският районен съд осъди Г.Г. на 5 месеца условно.

Магистратите признаха и непълнолетния С.И.М. за виновен, че правил любов с 14 -годишната си приятелка. От съдебното решение става ясно, че на 08.10.2014 г., около 22,30 – 23,00 ч. в Айтос, в дома си С.И.М. като непълнолетен, който е могъл да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си, се съвъкупил с лице от женски пол, ненавършило 14 – годишна възраст, а именно малолетната З.А.С. Тъй като и двамата са били непълнолетни Айтоският районен съд наказа С.И.М. с обществено порицание, което да се осъществи чрез прочитане на присъдата по радиовъзел Айтос.

В началото на февруари 2016 година Бургаският окръжен съд наложи наказания от общо 55 години „лишаване от свобода“ на петима мъже, изнасилили 13-годишно момиче. За целта те използвали сила и заплахи, съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура-Бургас. Те са осъдени за две престъпления – блудство и изнасилване. Престъпленията са извършени на 9 юли 2005 г. в руенското с. Просеник. Най-много за по 12 години в затвора ще лежат Осман Сюлейман и Костадин Неделчев. Исмаил Али ще прекара зад решетките 11 години. Орхан Хюсеин и Азис Хюсеин ще търкат наровете 10 години. Наказанията трябва да бъдат изтърпени при първоначален „строг“ режим в затвора.

Странното е, че случаят е отпреди 11 години. Процесът се е точил толкова дълго, защото обвиняемите непрекъснато представяли документи, че са болни. Освен това делото било върнато отначало поради това, че починал един от съдебните заседатели.

През изминалата 2015 година Айтоският районен съд наказа с лишаване от свобода за срок от две години и шест месец, с отложено наказание под формата на изпитателен срок от 5 години други двама изнасилвачи.

От съдебното дело става ясно че Х.Ш.М и Х.И.Х. са опитали да насилят непълнолетната М.И.А. Деянието се е случило на 18.04.2013 година, около 22.30 часа – 23.00 часа в Руен в дома на пострадалата. Установено е, че е имало и трети съучастник с инициали Ю. И. Според магистратите Х.Ш.М се е опитал да се съвкупи с М.И.А., принуждавайки я към това със сила. Той й запушил устата, за да не вика и държал ръцете й докато съучастника му Х.Х. събул панталоните (тип шалвари) и бельото и отваряйки краката й противно на волята й опитал да се съвкупи с нея. След това агресорът се сменили с Х.Х., като последният запушил устата на девойката, докато Х.М., застанал зад нея, разтваряйки й краката, противно на волята й опитвайки се да проникне в нея и изхвърлил семенна течност по одеалото на леглото. Опитът останал недовършен, благодарение на пристигането брата на пострадалата, който прекъснал изнасилването.

Освен с отложената присъда Айтоският районен съд наказва Х.Ш.М. и Х.И.Х. солидарно да заплатят на пострадалата М.И.А. сумата от 20 000 лв.

Съдът в Айтос призна през миналата година за виновен и В.Ю.Ч. за сводничество, който на неустановена точно дата в началото на месец юли 2013 г. в Руенско е склонил към проституция непълнолетната тогава Н.В.Й. Мъжът е убедил девойката да прави секс с конкретно лице срещу заплащане. Айтоският районен съд наложи на В.Ю.Ч. условна присъда от две години.

Магистратите признаха за виновен и С.И.С. за сводничество на две жени, с цел проституция, едната от които била непълнолетна.
Според съда в периода от началото на юни 2012 г. до края на декември 2012 г. в Айтос С.И.С. склонил към проституция и многократно свождал към съвкупление лицето М.М.Г. Сводничеството се е изразявало в набиране на клиенти – мъже и създаване на условия за съвкупления. С.И.С. предоставял на жената помещение в дома си в Айтос и други подходящи места в района. Отвеждал жрицата на любовта до домовете и автомобилите на клиентите. Съдът приема, че деянията са извършени с користна цел – набавяне на парични средства. Същевременно през периода от началото на октомври 2012 г. до 10.01.2013 г. отново в Айтос С.И.С. склонил към проституция непълнолетната Я.К.И. Според съда С.И.С. при условията на продължавано престъпление, многократно свождал към съвкупление и блудствени действия непълнолетната Я.К.И., като това се е изразявало в набиране на клиенти – мъже. Той предоставял и на нея помещение в дома си за обслужване на клиентите.

За първото провинение Темида му определи наказание лишаване от свобода в срок от 8 месеца.

Съдът постанови С.И.С. да лежи при първоначален „Строг“ режим в затвор или Затворническо общежитие от закрит тип.
При второто провинение става въпрос за склоняване към проституция на лице ненавършило 18 години – поради което законът е предвидил наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 1 година.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...