петък, април 19, 2024

Нов елитен квартал се изгражда край Бургас

Date:

Сподели новината.

Елитен квартал за 50 млн. евро изниква между Бургас и Поморие, само на 2 км от областния град. Цените в Majestic Sea Village започват от 980 евро за кв.м., разквазва в интервю за Economic.bg Славейко Йорданов, директор продажби в компанията „Артстрой“. Луксозните къщи са на първа линия море, с модерна инфраструктура, височината на таваните е 3,2 м., а всяка вила има собствени градинки и е с фасада, облицована с травертин.

„Засега сме построили малка „мостра“ от 126 еднофамилни къщи, планираната инфраструктура ще е с капацитет 500 семейства, но това не ни ограничава, за в бъдеще, при повишен интерес ще планираме, и реализираме още. Целта в случая не е количеството, а качеството на материалната база и на живеещите в квартала, защото елитен квартал не се гради само със сгради, а е важно и кои ще са съседите“, заявява Йорданов.

Размерът на инвестицията до този момент е 12 милиона евро, като очакванията са финалната фаза на проекта общите инвестиции да надхвърлят тази стойност над 3 пъти. Към момента около 40% от къщите са продадени, като основно купувачите са българи.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Изграждат голяма фабрика край Нова Загора

Нова фабрика за производство и бутилиране на обогатена с...

Общинските съветници от ПП СЕК подкрепиха създаването на „Фонд за развитие на Летище Бургас“

Очаквано, общинските съветници от Средна Европейска Класа категорично подкрепиха...

Партия Средна европейска класа няма да подкрепи правителство начело с премиер от ГЕРБ

От самото създаване и реализирането на идеята и коалицията...

Голямо предприятие в Димитровград закъса с парите

Производителят на торове „Неохим“ АД е възобновил от днес,...