петък, май 17, 2024

Надница 18 лева на час за бургазлии. Вижте къде

Date:

Сподели новината.

За втора година Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd – стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост.

Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта (50% през работни часове и 20% в останалото време) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането. Това прави около 18 лева на час по сегашния курс на британскака валута.

Офертата е публикувана в националния EURES сайт www.eures.bg.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю, което работодателят ще проведе на 5 октомври 2016 г. в гр. Бургас, в сградата на Професионална гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров”, ул. Стефан Стамболов № 53.

Заинтересованите лица следва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg. Краен срок за подаване на документи – 03.10.2016 г.

Повече информация кандидатите могат да получат на тел.: 0882 825 030, М. Тодорова.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Арестувани в Бургас за купуване на гласове

В Бургас се провежда акция срещу купуването на гласове...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...