понеделник, април 29, 2024

Мутра вилнее в комплекс “Зорница” в Бургас, бие хора наред

Date:

Сподели новината.

До поредния ненужен изблик на агресия се стигна в събота в Бургас.

58-годишен мъж беше пребит жестоко пред бл. 15 в ж. к. „Зорница”, след като направил забележка на непознат да придържа кучето си, което разхождал без каишка. Без много да се обяснява бабаитът се нахвърлил върху човека, съборил го на земята и започнал безмилостно да го налага по лицето и краката.

Хулиганът спрял, едва когато потрошил носа и глезена на бургазлията. Случката се разиграла посред бял ден – около 17:30 часа.

Заради тежкия побой пострадалият е приет в „Шокова зала” на МБАЛ-Бургас с фрактури на носа и глезена на левия крак. Полицията издирва извършителя по описание.

Отново в събота, няколко часа след полунощ 60-годишен бургазлия е ударен в лицето от непознат точно преди да влезе в денонощен магазин на ул. „Сливница”, за да си купи цигари. След като нокаутирал човека, крадецът издърпал от ръцете му неговото портмоне.

От началото на годината случаите на нападнати и бити бургазлии след наглед безобидни разправии са десетки. Жестоко налагани са хора след спорове за паркиране, а най-фрапиращият случай е от началото на октомври. Тогава мутра преби зверски колоездач в Морската градина заради невинна забележка към детето му да се дръпне от велоалеята. Младият мъж беше приет в болницата със сериозни травми, от които ще се възстановява около половин година.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...