четвъртък, май 2, 2024

Майк Тайсън идва в Бургас

Date:

Сподели новината.

Майк Тайсън идва в България. Бившето боксово страшилище може да дойде в страната ни през тази година. Той ще бъде доведен у нас от енергийна напитка, чието рекламно лице е. Той ще посети големите градове у нас, сред които и Бургас. Това ще бъде събитие от сериозен мащаб и от национално значение.

В момента се водят преговори за фиксирания хонорар, който иска Железния Майк, за да дойде у нас. Инициативата за гостуването му стартира покрай премиерата на неговата книга “Безпощадната истина” на български език.

Полският милиардер Виеслав Влодарски се е заел със задачата да убеди Тайсън за визитата и да подсигури неговите финансови изисквания. Богаташът е в топ 100 по състояние в своята страна и има по сметките си над 100 милиона евро.

През последните години Тайсън обикаля земното кълбо срещу заплащане. Американецът потъна в борчове след прекратяване на кариерата си и беше принуден да експлоатира старата си слава. През 2012 г. той стана рекламно лице на въпросната напитка и посещава Полша поне веднъж годишно.

Според запознати той взима шестцифрена сума за ден престой. Организаторите на неговото идване ще се опитат да “избият” разходите с включването му в някой риалити формат по начина, по който и Памела Андерсън идва в България.

Голяма е вероятността Тайсън да изнесе у нас и своя моноспектакъл, който се играе с успех по цял свят. За тази цел може да се наеме и “Арена Армеец”, която със сигурност ще се напълни по този повод. В Бургас Тайсън ще посети няколко институции, но точният график все още не  е уточнен.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....