сряда, май 15, 2024

Коя е най-печелившата акция в света?

Date:

Сподели новината.

Най-печелившата акция за ноември 2015 г. е на Weight Watchers International с ръст от 73.92%.

Най-печелившата акция за ноември 2015 г. е на Weight Watchers International с ръст от 73.92%.  Това показва месечната класация на най-печелившите акции на световните борси на борсовия посредник “Елана трейдинг”.

Weight Watchers International, Inc. е глобална компания за услуги, свързани с регулиране на теглото и програми за отслабване. Компанията предлага свои брандирани продукти като хранителни добавки, книги, фитнес уреди и др. в рамките на програмите си за отслабване, които се осъществяват чрез групови срещи на членски принцип по целия свят. Всяка седмица 800 000 души участват в над 36 000 срещи за регулиране на теглото.

Акциите на Weight Watchers International, Inc. поскъпнаха с 73.92% през ноември, след като от компанията оповестиха финансовите си резултати за изминалото тримесечие. Дружеството отчете приходи от 273.3 млн. долара, което представлява спад от 20.8% година по-рано, но е с 7 млн. долара по-добър от очакванията на анализаторите. Това бе основна причина за високия апетит към активите на компанията. Същата акция предизвика вълнение след инвеститорите и през октомври, след като известната водеща Опра Уинфри закупи 10% дял в компанията. Новината изстреля акцията със 100% нагоре в рамките на борсовата сесия.
 

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

Общинските съветници от ПП СЕК подкрепиха създаването на „Фонд за развитие на Летище Бургас“

Очаквано, общинските съветници от Средна Европейска Класа категорично подкрепиха...

Партия Средна европейска класа няма да подкрепи правителство начело с премиер от ГЕРБ

От самото създаване и реализирането на идеята и коалицията...