събота, април 20, 2024

Кои са най-известните личности убити от илюминатите?

Date:

Сподели новината.

Теорията на конспирациите има една любима територия- тази за жертвите на загадъчните „господари на света” от мистериозното общество на илюминатите, пише illuminatirex.com. За това общество се твърди, че контролира ставащото на нашата планета и е в състояние да променя съдбите на хората, като не се спира и пред крайни мерки като убийство.

През последните години в социални мрежи и в интернет пространството се появяват периодично имената на влиятелни, известни и богати хора, които по някаква причина са станали неудобни и са били премахнати. Предлагаме ви подбор на най-гръмките имена, чиято смърт е станала причина за различни коментари и за която липсва категорично становище за причината.

1- Мерилин Монро, официална дата на смъртта 5 август 1962 година.
Актриса, модел, красавица и секс символ- това най-общо може да се каже за Монро. Но тя се забърква в една от най-шумните любовни афери по онова време- с президента на САЩ Джон Кенеди. Евентуален скандал би могъл да свали Кенеди от власт, а това може да не е било предвидено от илюминатите.

 

2. Майкъл Джексън, официална дата на смъртта 25 юни 2009 година.
Смъртта на Краля на попа е пълна и досега със загадки. Официалната версия е, че Майкъл е умрял от свръхдоза от успокоителното пропофол. Джексън обаче нямаше никакво намерение да се самоубива и това става ясно от плануваното от него музикално турне, което е трябвало да започне само дни след смъртта му. Което ни подтиква да си мислим, че той е бил убит.
Личният му лекар Конрад Мъри е лекувал Краля едва от 4 месеца. За него стана ясно, че не е бил дори професионално подготвен, защото след като първи намира мъртвото тяло на Джексън, въобще не е могъл да реагира адекватно. Освен това, Мъри е изчакал цели 90 мин. от виждането на покъртителната гледка с Майкъл до обаждането му в болницата. Именно Конрад е предписал пропофол на Джако. Дори са записани телефонни разговори на лекаря преди да се обади в „бърза помощ“, което изглежда крайно подозрително.

 

3.Джон Кенеди, официална дата на смъртта 22 ноември 1963 година.
Смъртта на този американски президент е неясна и днес, въпреки разследването на американския Сенат, на ФБР и на още куп частни бюра и ченгета. Комисията “Уорън”, сформирана да разследва убийството, заключава, че Лий Харви Осуалд е действал сам, когато стреля срещу Кенеди от бившото книгохранилище в Далас.
Но толкова години по-късно много от алтернативните теории още са живи.
“В музея видах израза “набеден наивник”. За мен това е думата, сега и за мен, за тази 50-та годишнина. Осуалд е бил наивник, който е използван за изкупителна жертва”, казва Майкъл Фонтейн. Сред вероятните убийци са кубинските контри, агенти на ФБР, дори собственици на захарни плантации. Нищо обаче не е сигурно до такава степен, че да се приеме от хората.

 

4. Принцеса Даяна, официална дата на смъртта 31 август 1997 година.
Даяна Спенсър, Доди Ал Файед и шофьорът им загинаха в Париж при катастрофа, докато бяха преследвани от папараци, след като излязоха от хотел “Риц”. Лейди Даяна беше на 36 години, когато загина, а синовете й принц Уилям и принц Хари останаха без майка.
През 2008 г. следствието заключи, че за трагедията са виновни шофьорът и фотографите. Бащата на Доди, Мохамед Ал Файед, от самото твърди, че те са убити. През декември 2006 г. операция “Паджет” излезе със заключение, че няма доказателства за убийство и че шофьорът Пол е бил пиян и е карал твърде бързо. Повярвалите обаче в тази версия съвсем не са много.

 

5.Уитни Хюстън, официална дата на смъртта 11 февруари 2012 година.
Мнозина и досега вярват, че музикалният възход и слава на певицата се дължат на близките й връзки с илюминатите. Но договорът й за закрила с тях вероятно е бил нарушен, след като Хюстън започна да злоупотребява с наркотиците и алкохола и това може да е предизвикало смъртта й.
От аутопсията стана ясно, че освен марихуана и кокаин, в организма й е имало различни количества от медикаментите Ксанакс (анти-депресант, който се използва за лечение на панически разстройства и различни степени на тревожност), Флексерил (мускулен релаксант, използван за лечение на схващания и крампи) и Бенадрил (анти-хистеманов препарат, предотвратяващ различни алергични реакции на организма).
Всеки от тях може да причини замайване и сънливост, но сами по себе си “тези лекарства не са причинили смъртта й”, посочва се в доклада на патолозите.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...