четвъртък, май 2, 2024

Каква драма, уважаеми зрители! ООН-еее!

Date:

Сподели новината.

Докъде я докарахме – да избираме между две „сестри”, коя е по-правилната за генсек на ООН!  Да се делим на иринки и кристалинки, сякаш са ни малко другите разделителни.

Московците викат: ” От Бокова по-висока нЕма!”

Козяците ужасени реват: „ Нашата Кри-Сталина е по-голема комунистка от вашата, тя ще бъде!”

Старият нов доносник с камера за прикритие се корка, че много сме закъснели да подменим комунистките. Неговата нямала големи шансове, защото влизала в мача през второто полувреме.

Не му е лесно, завалията! Толкова се стара, толкова се стара да препъне московската си колежка и да ни представи пред света като уродско племе, че чак се насра. И всичко туй в  името на единний светлий евроатлантизъм и за едно пощипване по задните бузки от юесейските му донори. Истинска драма, която и перото на Шекспир не би могло да опише!

Но я си представете, драги читатели, че трябваше да избираме между вече покойните Луканов и Младенов, кой да бъде глава на ООН-то?

Кого, мислете, биха подкрепили козяците?

Познахте от първия път – Лу-ка-нов. Лу-ка-нов! Защото не друг, а Луканов покани в РБ американците Ран и Ъп да ни излекуват шоково от социализма./ Фолк дивачката Рени , за тези заслуги на Луканов би казала, че е получил най-високото национално отличие-Нобелова награда/.

Тогава Режисьор Мустаклъ щеше да пише друга депеша: „Аман-заман, братя евроатлантици, не избирайте Младенов, подкрепете достойния Луканов. Ето ви моята платинена танкова  касета като доказателство кой е номер едно”.

Това не е драма, драги читатели, а ужасна трагедия!  Къде спахме на десети ноември, че не изгонихме с камъни задниците и брокерите на националното ни достойнство от площадите?! Ето ви ги сега –

изкъпани,

напудрени,

гелосани,

нелустросани

и все така отвратителни, както по времето,

когато изграждаха с доноси темелите на единний светлий комунизъм!

Не ви ли е поне малко гнус, уважаеми читатели?!

 

 Източник: 24 часа

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....

ЦИК рапортува на президента: Ще се справим с избори 2 в 1

Президентът Румен Радев проведе среща с представители на ЦИК,...