петък, април 19, 2024

Истинска любов! Мая Илиева с брачна халка 11 години след смъртта на Георги

Date:

Сподели новината.

На безименния пръст на Мая Илиева все още блести венчалната халка от сватбата й с Георги Илиев. Вдовицата на Главния не е махала бижуто със сантиментална стойност дори 11 години след убийството на непрежалимия й съпруг, пише столичен ежедневник.  Мая винаги е споделяла в свои интервюта, че няма да се намери мъж, който да замени нейния Георги в сърцето й. За да бъде това ясно на всички, тя размахва халката, която е символ на свързаност до живот.

„Ако можех да избирам сега, бих избрала същия път, щях да съм с Жоро, бих постъпила по същия начин. Което означава, че аз съм имала прекрасни години, имала съм любов. Единственото тъжно нещо е, че човек среща такава любов само веднъж в живота си – точно този тип любов. Но тя си заслужава всички жертви“, заявила вдовицата пред приятелки.

Илиева направи няколко опита да преоткрие любовта, но явно с тях се е убедила, че няма друг като Георги. Най-известната й авантюра бе тази с Ники Шванца. Тогава Мая си отнесе куп критики, че много бързо е прежалила Главния, защото бе минала само година от смъртта му.

Стигна се дотам майката на боса на ВИС-2 да спре да си говори с нея и липсата на комуникация между двете продължава и до днес. В момента Мая е сама, само със спомена за Илиев, след като преди година се раздели с Шванца. Междувременно плъзна слух, че варненецът е поръчал нейното убийство, за да заграби наследството на Главния.

„Мая винаги е обичала Жоро Илиев. Изцепката й с Ники Шванца бе отчаян вик за любов, тя просто щеше да се побърка, ако бе останала сама с децата. В нейното сърце Жоро остава №1 завинаги“, казват приятели на смуглата красавица.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...