събота, май 18, 2024

„Децата на новото хилядолетие“

Date:

Сподели новината.

                                                                

 

 

 

Те са по-развити повече от нас в много аспекти. Те са много по-емоционално израснали от средностатистическия човек, следват интелигентността на сърцата си, притежават силно развита интуиция и ясно изразено чувство за справедливост. Тези индивиди съумяват да черпят енергия от вътрешното си знание още от ранна детска възраст, те съзнават духовната си същност и принадлежност.
Вече е категоричен научен факт , че успехът в живота не зависи от коефициента на интелигентност (IQ), а от емоционалната интелигентност. Такива личности знаят какво е любов, наричани са „индигови“, „кристални“ и „златни “ деца, според цвета на аурата им. Аурата има определящо значение за характера, ценностите, емоционалното състояние на индивида, това е цвета на енергията която излъчва физическото ни тяло. При тези деца главно изразени цветове на аурата са тъмносин-индигов, виолетов и лавандулов. Притежателите на такава аура са много по-чувствителни, те са честни, искрени и независими, прями и директни, имат умения да развият третото си око. Знаят, че следва да живеем в хармония със самите себе си и заобикалящата ни среда.

За голямо съжаление, повечето хора населяващи планетата са изгубили истинските ценности, свикнали са да поставят материалното над духовното, затова е толкова трудно да приемат новостите и промяната. Страхът от новото и неизвестното е в основата на този проблем, ужасът от бъдещето ни спира да поемаме рискове и да започнем нещо ново, различно, да направим крачката към положителната промяна.  Предпочитаме да заложим на сигурното и познатото, считаме, че непознатото е нещо лошо, негативно, а реално просто е въпрос на гледна точка.
 
Много от нас се страхуват от бъдещето в световен  мащаб. Панираме се при мисълта за някаква глобална катастрофа, бедствие, от пророчествата за края на света, от деца със „свръхспособности“, наричаме това измислици… игнорираме и отричаме, за да запазим собственото си спокойствие.
Тези закостенели страхове внасят едно постоянно напрежение в живота ни, превръщат ни в жертва. Затова масата хора предпочитат да си затворят очите за съществуването на децата от новото поколение, за различните индивиди. Те са непознати, не е научно доказано какви са, дори специалистите предпочитат да им сложат диагноза аутизъм или някакво психично разстройство, просто защото незнаят как да се държат с тях, не могат да си признаят, че са некомпетентни в тези случаи. Тези личности са различни от нас, когато не ги приемаме слагаме бариери и вредим на себе си, тези прегради не ни предпазват, а напротив затварят естествения канал свързващ ни с Природата и Вселената. Дори смея да твърдя, че бариерите и негативните убеждения, който сами си изграждаме са причината за повечето болести.
Хората вярват в еволюцията, но само в минало време. Мисълта, че в нашия свят може да се наблюдава прогрес в човешкия ум и емоционалност, дори и в ДНК, по-скоро ги тревожи и те предпочитат да го игнорират, вместо да го приемат и да се опитат да го разберат. Тези по – специални личности са безгранични във всяко едно отношение, а това противоречи изцяло на системата и на обществото.
 Наричат ги “нови”, защото са мостът към новия вид човек, който ще живее със съзнанието за духовната си същност и принадлежност. Индиговите личности не могат да се примирят с онова, което човечеството е проспало и смятало за приемливо с векове, затова и в повечето случай са определяни като антисоциални или експресивни, дори и агресивни, това се дължи на чистата им същност и невъзможното приемане на несправедливостта и неравенството, който дори не се допускат за нещо нередно в наши дни… Често тези хора се диагностицират със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност и се нуждаят от повече движение и физически упражнения, за да запазят своята концентрация.
 Всеки има право на избор и на свободна позиция, какво приемаме и какво не, зависи от самите нас. Нека просто погледнем по – положително на живота и не забравяме, че  във всеки един от нас се крие сила и енергия, а ние с поведението и убежденията си  я правим по свой образ и подобие…

Автор Ралица Арнаудова
    

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Трагична смърт край Кюстендил

Пешеходец е загинал, след като е блъснат на пътя...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...