събота, май 4, 2024

Голяма опасност надвисна над всички ни! Следващите 150 дни са критични

Date:

Сподели новината.

Нептун става ретрограден от днес до 20 ноември. Неговата ретроградност продължава около 150 дни. При много хора ще се увеличи желанието за изучаване на вярата и духовността. Могат да се увеличат разногласията в отношенията, увеличаване на аварийните ситуации по пътищата основно по причина на употреба на алкохол и наркотични вещества. Снижаване на общата работоспособност (вялост, апатия). При някои отделни личности в ретроградната фаза на Нептун ще се засили тенденцията към лъжливост. Не се препоръчва да се доверявате на малко познати хора или такива, които не ви вдъхват достатъчно доверие, тъй като е голяма вероятността да бъдете измамени. Не се поддавайте на вътрешното състояние на ленивост и апатия.

Препоръчва се да се заемете със самоанализ и съзерцание. Добре е да четете литература за духовно развитие, тъй като Нептун символизира още и Космическата любов. Заемете се с творчески занимания като пеене, рисуване и др. Меркурий преминава в знак Близнаци. Засилват се мисловните процеси, интелекта, красноречието, находчивостта, приспособимостта, многостранността в мисленето и проявите. Ще са характерни също така непостоянност, повърхностност, слаба концентрация и разсеяност. Може да зачестят заболявания с нервите, с дихателните пътища. По-малко с тазобедрените стави.

Растяща Луна – фазата продължава до 20 юни. Благоприятно време за възстановяване на изгубените сили и за фитнес. Тези, които водят пасивен начин на живот, е необходимо да ограничат калориите, тъй като е увеличено повишаването на хранителните вещества и се увеличава мазнините в тялото. Добре е да се приемат витамини и хранителни добавки.

На растяща Луна е добре да се избягват плановите операции, тъй като възстановителният период е по-дълъг, упойките и анестезиращите вещества проникват по-дълбоко в организма и по-трудно се освобождават. Могат да се задържат отоците в меките тъкани. Белезите от шевовете стават по-груби, раните заздравяват по-трудно. Оперативно вмешателство трябва да има само при спешни и животоспасяващи случаи.

Луната е в знак Везни ( до 16:19ч на 15.06). Преходът на Луната в знака на Везните носи добро и радостно настроение. Прави ви по-контактни, може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Цялата тази космическа обстановка ще повлияе добре върху семейните отношения. В духа на семейните традиции ще се поддържат спокойни и мирни отношения, търсене на компромиси.

Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Денят повече подхожда за любовни срещи. Противопоказна е мануалната терапия на гръбначния стълб, най-вече на кръста. Добре е да се проведе очистване на бъбреците с подходящ чай или по метода на Малахов. Благоприятно е за козметични процедури.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Hoвaтa вoйнa в Изpaeл вeчe yнищoжи индycтpия зa нaд $8 милиapдa

Maлĸo пoвeчe oт 48 чaca cлeд бeзпpeцeдeнтнaтa aтaĸa нa...

Българките в султанския харем

Филмовата сага „Великолепният век“ спечели телеманите не само в...

Румънски боен кораб удари мина в Черно море, която се взриви

Кораб на Военноморските сили (ВМС) на Румъния се удари...

Цената на петрола спада заради Китай и САЩ

Цената на петрола завършва "на минус" през изминалата търговска...