събота, април 20, 2024

Витомир Саръиванов начело на спорта в БТВ

Date:

Сподели новината.

Витомир Саръиванов е новият главен редактор на спорта в bTV Media Group.

Популярният телевизионен журналист ще отговаря за съдържанието и визията не само на спортните емисии в новините на bTV, но и за предаванията и преките излъчвания по bTV Action и RING.

 “Спортът е единственият телевизионен продукт, който всяка година увеличава цената си – битката за правата на най-интересните състезания става все по-ожесточена“, коментира Саръиванов. По думите му bTV трябва да затвърди водещата си позиция в предоставянето на зрителите на спортни продукти от най-висока класа, което важи както за новинарските емисии, така и за преките излъчвания, публицистичните предавания и коментарните студия.

“Предизвикателството пред екипа на редакцията е огромно – целта е да се отличаваме с модерна визия, приятно и обективно поднасяне на информацията, развитие на нови телевизионни спортни жанрове, множество преки предавания на най-интересните събития в България и по света”, допълва Витомир Саръиванов.

“Промените в програмата ще се извършват постепенно, като вярваме, че от есента, телевизия RING ще има коренно различен облик и бързо ще се превърне в любимия канал на всички, които се интересуват от спорт”, смята новият главен редактор на спортната редакция.

Витомир Саръиванов има над 20-годишен телевизионен опит. Повече от 10 години e спортен коментатор и водещ в БНТ. Бил е основно лице на българския филиал на “Евроспорт”. Работил е за всички големи телевизионни компании у нас като водещ и продуцент на някои от най-успешните предавания в техния ефир. В последните 3 месеца бе консултант на и.д. гл. редактор “Спорт” в bTV Media Group Венелин Петков.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...