неделя, май 5, 2024

Вижте потресаващото състояние на залите в стадион Черноморец/снимки/

Date:

Сподели новината.

 Потресаващо е състоянието на част от залите на територията на спортен комплекс “Черноморец”. Съоръженията вече приличат на сгради от гетата, а не на спортни обекти. Те са опасни за здравето и дори живоат на тези, които все още имат смялостта да ги посетят.
Залите на стадион Черноморец вече са в критично състояние. Те се рушат постоянно, като  за поддържането им не се отделя дори и стотинка. Баскетболната зала е в особено окаяно състояние. Преди години тук са се провеждали интензивни тренировки, не само по баскетбол, но и по други спортове. Съблекалните бяха ползвани от лекаотлети и щангисти. В самата зала се провеждаха градски и областни първенства по баскетбол и мини футбол. Сега сградата е в руини, като  се руши постоянно. По този начин тя става и опасна за хората, които преминават през нея. В много окаяно състояние е и бившия спортен диспансер. Той не функционира от години, а сега в него съжителстват диви животни и скитници.
Стадионът и залите са апортирани в капитала на ПСФК Черноморец. От там обаче не полагат грижи за съоръженията от години.
Самият стадион е най-голяма по площ база на Балканския полуостров
Бъдещето на стадиона остава неясно. В същото време бургаската спортна общественост проспива и търпеливо наблюдава това, което се случва със съоръжението.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....