петък, март 29, 2024

Бургаските полицаи избрани за №1 в страната

Date:

Сподели новината.

Голямата колективна награда „Полицай на годината” се присъди на служителите на ОДМВР-Бургас. Дирекцията е на първо място по брой на делата за превенция на престъпността. За 22-ри пореден път днес бяха отличени най-добрите полицаи за 2015.

Втората колективна награда бе дадена на граничните полицаи от Царево, справили се със засиления миграционен натиск. Трети подгласник са пак столични полицаи към Второ РУ при СДВР, разкрили група за кражби по столичните  спирки.

Голямата индивидуална награда „Полицай на годината 2015” получи младши инспектор Емануил Манолов от Пловдив. В извънработно време заедно с баща си предотвратил взломна кражба в Асеновград. Това не е първата му смела проява. През септември той и колегата му задържат крадец.

Първи подгласник в индивидуалните награди за полицай на годината е старши инспектор  Христо Палагачев от Смолян. Той хванал телефонен измамник, опитал да завлече жена с 250 000 евро. Втори подгласник е Златослав Атанасов от Малко Търново. Той предотвратил престъпления, свързани с нарушаване на граничния режим.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова сподели радостта си да участва в тази церемония. Имаме възможност да видим добрата, красивата страна от работата на служителите на МВР, сподели тя.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Партия Средна европейска класа няма да подкрепи правителство начело с премиер от ГЕРБ

От самото създаване и реализирането на идеята и коалицията...

Страхотна вест за селищата в Странджа! Инвестират над 45 милиона лева

Започна основният ремонт на третокласния път III-907 Босна –...

Бургазлии почетоха своите освободители(снимки)

Бургас почете днес делото на руските воини паднали за...

Независима ли е независимата експертиза при повторното броене на изборните бюлетини в Бургас?

В Бургас, резултатите от изборите за общински съветници събуждат...