четвъртък, юли 25, 2024

Поколението СРЕДЕН ПРЪСТ- средният пръст на държавата

Date:

Сподели новината.

Не ми били цигани, най ми били българи.

„Падна ми саксия на главата. Един циганин е виновен!

Защо?

Защото не падна върху него.“

Ето ги. И честно казано много се радвам, че тази снимка съществува и, че тези момичета заявиха присъствие. Браво! Защото иначе щяхте да продължите да се облягате на мемори-пяната за циганските произвол, неуважение, кощунство, поругаване, мародерство и, каквито там думи ви идват, докато люпите семки и зяпате фейса.

Ето ги – българските тийнейджърки със средния пръст пред лицето на Апостола.

Циганите са виновни! Защо? Защото те не са си направили и тази снимка.

Народе, объркан, това са твоите деца. Бели като българи и невменяеми като кретени. Не са циганите. Ние сме. Въздухът, който дишаме и издишаме. Нашата плът и кръв. Наследниците на Апостола. Циганите поругават паметник, какво им пука?! Нашите деца поругават паметта си. И не им пука.

Това е поколението на средния пръст. Който им показаха родителите им, който им обяви държавата, който им подариха наркотиците и, който те използват като изразно средство за всичко.

Гладен ли си – среден пръст, ще пия бира, за какво мечтаеш – фак офф, ще се напуша, кого обичаш – да го д*ха любовта, какво мислиш за политиците – среден пръст, а за майка си – среден пръст, а за себе си – среден пръст.

В смисъл – какво очаквате да мислят за Левски?!

Мен ако питате – и среден пръст му е много предвид степента на разпознаваемост…

И дори, ако не бяха циганите се чудя – дали тези момичета щяха сами да се сетят колко скандално би било да се изкекерчат точно пред този паметник?

Не хвърляйте камъни по мен. Аз средни пръсти не показвам. И знам кой е Васил Иванов Кунчев. Може би и те поназнайват…

Но проблемът е на друго място – не са му благодарни! Може би дори им е малко смешен… България, смърт или свобода, обединен народ… Среден пръст, бе.

Защото нищо от това не е останало днес за тях. И те имат право да се подиграват на опитите ни да ги научим на история и да им вменим родолюбоство.

На кого му пука? Майката няма пари да си оправи зъбите, бащата събира от съседите за водка, а децата не могат да си купят презервативи. Скъпи са.

Да застанеш пред нечии паметник, обаче, е безплатно. И средният пръст е без пари. Едно от малкото достъпни развлечения – разходки на открито и извратени селфита. Толкова могат – толкова правят.

Ако имаха повече средства щяха да емигрират. Но нямат.

Затова – среден пръст и „Зелее“, че иначе какво да им се случи?!?

Високо интелектуалните разговори на пейка са за старите пияници. Младите хора все още имат сила да бъдат средния пръст на тази държава!

Всъщност – само така! Крещете ни в лицата колко сме жалки, не позволявайте циганите да ви отнемат славата. И за Бога – емигрирайте.

Милена Янинска, Лентата

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Тревога в Сунгурларе! 4 села са на воден режим

Общо 13 населени места в област Бургас преминаха на...

Кресна потъна в скръб!

Почетният гражданин на Благоевград и бивш кмет на общината...

SPICE Music Festival се завръща

Шестото издание на SPICE Music Festival 2024 ще се проведе...

CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ SPICE MUSIC FESTIVAL 2024

Програмата на SPICE Music Festival 2024 (2 и 3 август)...